TV-Nyt

Vild med dans 2022

Når ‘Vild med dans’ sæson 19 får premiere fredag 9. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY, er det med et nyt værtspar på gulvet: Komiker Martin Johannes Larsen indtager pladsen ved siden af Sarah Grünewald, som i år kan fejre sin sæson nummer ti som vært. Også ved dommerbordet er der nyt: Sonny Fredie Pedersen indtager femte dommerplads og sætter sig ved dommerbordet sammen med Anne Laxholm, Jens Werner, Marianne Eihilt og Nikolaj Hübbe. Årets ti dansepar bliver præsenteret senere på sommeren.

Vild med Dans 2022 – her er de 10 par

TV 2  har nu bekræftet årets nydansere  og dem de skal danse med.

Vild med Dans 2022 Andrea Lykke og Eugen Miu
Vild med Dans 2022 Andrea Lykke og Eugen Miu
Foto – Bo Christensen TV 2

Andrea Lykke og Eugen Miu

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sanger Andrea Lykke Oehlenschlæger er 25 år og bor i København. Hun danser med Eugen Miu, som er ny professionel danser i ‘Vild med dans’.

Vild med dans 2022 Caspar Phillipson og Malene Østergaard
Vild med dans 2022 Caspar Phillipson og Malene Østergaard foto: Bo Christensen

Caspar Phillipson og Malene Østergaard

Skuespiller Casper Phillipson er 51 år og bor i København. Han danser med Malene Østergaard

Vild med dans 2022 Cecilie Pilkær Schmeichel og Damian Czarnecki
Cecilie Pilkær Schmeichel og Damian Czarnecki Foto: Bo Christensen_TV 2

Cecilie Pilkær Schmeichel og Damian Czarnecki 

Influencer Cecilie Pilkær Schmeichel er 32 år og bor i Herlev. Hun danser med Damian Czarnecki, som er ny professionel danser i ’Vild med dans’.

Vild med dans 2022 Daniel Wagner og Asta Bjork
Vild med dans 2022 Daniel Wagner og Asta Bjork Foto – Bo Christensen TV 2

Daniel Wagner og Asta Björk

Para-atlet Daniel Wagner er 29 år og bor i Aarhus. Han danser med Asta Björk, som vandt seneste sæson af ’Vild med dans’ med dansepartner Jimilian.

Heidi Frederikke og Michael Olesen
Heidi Frederikke og Michael Olesen Foto – Bo Christensen TV 2

Heidi Frederikke og Michael Olesen

Tv-vært Heidi Frederikke Sigdal er 44 år og bor i Hareskovby. Hun danser med Michael Olesen.

Jakob Aakerlind og Camilla Dalsgaard
Jakob Aakerlind og Camilla Dalsgaard Foto – Bo Christensen TV 2

Jakob Åkerlind og Camilla Dalsgaard

Skuespiller Jakob Åkerlind er 32 år (fylder 33 år 23. august) og bor i København. Han danser med Camilla Dalsgaard.

Joel Hyrland og Jenna Bagge
Joel Hyrland og Jenna Bagge Foto – Bo Christensen TV 2

Joel Hyrland og Jenna Bagge

Skuespiller Joel Hyrland er 37 år og bor i København. Han danser med Jenna Bagge.

Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard Foto - Bo Christensen TV 2
Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard Foto – Bo Christensen TV 2

Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard

Diamanthandler Katerina Pitzner er 52 år og bor i København. Hun danser med Morten Kjeldgaard.

Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen Foto - Bo Christensen TV 2Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen

Komiker Natasha Brock er 33 år og bor i København. Hun danser med Thomas Evers Poulsen.

Nicholas Kawamura og Karina Frimodt  Vild med Dans 2022
Nicholas Kawamura og Karina Frimodt Foto Bo Christensen TV 2

Nicholas Kawamura og Karina Frimodt

Radiovært og dj Nicholas Kawamura er 42 år og bor i Charlottenlund. Han danser med Karina Frimodt.v

To nye professionelle dansere

Eugen Miu er 23 år og fra Rumænien. Har boet i Danmark i ni år. Han er tidligere professionel standard- og latindanser under Team Danmark, men stoppede som aktiv danser i 2019. Eugen har syv års undervisningserfaring.

Damian Czarnecki er 35 år og netop tilbage i Danmark efter at have boet og arbejdet som danser og koreograf i udlandet i 14 år. Er flere gange danmarksmester i standard- og latindans. Har repræsenteret Danmark ved VM for ynglinge.

Martin Johannes Larsen – ny Vild med Dans vært

Satiriker, skuespiller, Instagram-personlighed. Kært legebarn har mange navne – og det er lige præcis det, Martin Johannes Larsen har. Og fra fredag 9. september, når ‘Vild med dans’ vender tilbage med en ny sæson, kan Martin Johannes Larsen også skrive ‘Vild med dans’-vært på cv’et. Han bliver Sarah Grünewalds nye værtsmakker i den 19. sæson af TV 2s store fredagsunderholdning.

Martin Johannes Larsen, der er 32 år og oprindeligt fra Fyn, er ‘100% autodidakt’ – også når det gælder jobbet som vært på ‘Vild med dans’, der bliver hans første værtsjob på et direkte underholdningsshow på TV 2. En rolle, han glæder sig meget til at tage på sig:

– Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100% mig selv og forhåbentlig lade det smitte af. Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt, siger Martin Johannes Larsen.

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech glæder sig til at byde den nye vært velkommen:

– ‘Vild med dans’ er først og fremmest en fest, og Martin er ham, man rigtig gerne vil sidde ved siden af til festen: Han kan få en til at grine helt nede fra maven, samtidig med at han hurtigt kan skifte gear og føre en begavet, dybere samtale. Den perfekte kombination, når man skal få de ti dansepar til at fortælle om alle deres følelser og tanker lige efter dansen på direkte tv. Og så er han en perfekt makker til vores erfarne ‘Vild med dans’-vært Sarah Grünewald, som i år kan fejre ti års jubilæum. Vi tror på, at de to sammen kan give både seere og de medvirkende en perlerække af sjove, uforudsigelige fredagsfester, siger Thomas Richardt Strøbech.

Ny dommer i ‘Vild med dans’

‘Vild med dans’ går ind i sin 19. sæson, og formatet er en rimelig fastlagt dansekonkurrence. Derfor bor fornyelsen af programmet ofte i de mennesker, der befolker formatet, og der bliver i år også hentet nye kræfter ind til dommerpanelet, når Sonny Fredie Pedersen tager over for Britt Bendixen, som vi sagde kærligt farvel til i sidste sæson. Sonny skal sammen med de fire andre dommere, Anne Laxholm, Jens Werner, Marianne Eihilt og Nikolaj Hübbe, give råd til og bedømme årets ti dansepar.

Sonny Fredie Pedersen, der har danset, siden han var barn, har tidligere været dommer i TV 2-programmet ‘Den vildeste danser’. I de seneste mange år har han boet og arbejdet i Los Angeles, USA, hvor han har koreograferet dans for store stjerner, drevet sin danseskole International Dance Academy og udgivet sin egen musik. Nu vender han altså tilbage til Danmark, dansen og dommerbordet for en stund, og det er noget, den 35-årige amagerkaner ser frem til:

– Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse! Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser. Jeg elsker dans, og jeg elsker at se folk arbejde hårdt og passioneret med dansen. Jeg kommer til at være fair hele vejen igennem og klart værdsætte alles indsats, siger Sonny Fredie Pedersen.

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech siger:
– Sonny er vokset op i den danske danseverden og har altid været med på allerhøjeste niveau. Så han ved, hvad det er, vores par går igennem uge efter uge. Samtidig har han været væk fra Danmark i en årrække, så han kommer med frisk energi og kan se det hele lidt udefra. Og så er han jo først og fremmest et bundsympatisk menneske, der er let at begejstre. Så jeg er sikker på, at dommerpanelet i år med Sonny bliver beriget med både nye kritiske øjne, frisk energi og et ordentligt skud virkelig god karma.

Kort om Martin Johannes Larsen
Født 19. januar 1990 i Aarup på Fyn. Er en del af duoen ‘Lidt til lægterne’, der blandt andet stod bag ‘Hey ho for Hjulmandia’ og ‘Simon Kjær han ka’ godt li’ calzonææ’ under fodbold-EM i 2021. Nomineret som ‘Årets komiker’ ved ZULU Comedy Galla 2021. Vært på Kravlingprisen 2020 sammen med Rasmus Wallbridge Pedersen. Idémand til sketchshowet ‘Wellington Special’. Medvirkende i ‘Sunday’ sæson tre. Medvirker i ’Stormester’ på TV 2 senere på efteråret.

Kort om Sonny Fredie Pedersen
Født 6. oktober 1986 i København. Medvirkede som 11-årig i DR-dokumentaren ‘Ingen slinger i valsen’, der viste, hvordan han sammen med sin dansepartner trænede hårdt mod et verdensmesterskab. Har boet i Los Angeles siden 2009. Blandt andet medvirket i musicalen ‘Grease’, det amerikanske ‘Dancing With The Stars’, været koreograf for flere store stjerner i USA. Har udgivet musik siden 2000, senest i år med nummeret ‘Overtime’. Var dommer i TV 2-programmet ‘Den vildeste danser’ i 2020.

Vild med dans 2022

Underholdning
9 sep 2022 20:00
TV 2 TV 2 Play


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button