Streamingnyt

Vikings: Valhalla

- På Netflix fra 25. februar - Se trailer her

Netflix har offentliggjort teaser for Vikings: Valhalla – den spritnye episke Vikings-saga, der får premiere eksklusivt på Netflix den 25. februar 2022. Se den længere nede.

I hovedrollerne er blandt andre Bradley Freegard, Laura Berlin, David Oakes, Jóhannes Haukur Jóhannesson og danske Caroline Henderson.

Vikings: Valhalla – Det handler den om

Vikings: Valhalla begynder i det tidlige 11. århundrede og skildrer de legendariske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde – den modige opdagelsesrejsende Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson), og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter). Efterhånden som spændingerne mellem vikingerne og de engelske kongelige når et blodigt bristepunkt, samtidigt med at vikingerne indbyrdes kæmper om deres modstridende kristne og hedenske tro, starter en episk rejse for de tre vikinger, der tager dem over de store verdenshave og gennem slagmarker, fra Kattegat til England og hinsides, mens de kæmper for overlevelse og ære.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vikings: Valhalla, der foregår mere end hundrede år efter afslutningen på den originale Vikings-serie, er et nyt eventyr, der blander historisk autenticitet og drama med vild og medrivende action.

Showrunner og executive producer er Jeb Stuart. Valhalla er desuden executive produceret af Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer og Paul Buccieri.

Karakterbeskrivelser

SAM CORLETT som LEIF ERIKSON (LEIF DEN LYKKELIGE)

Leif er grønlænder, opvokset i udkanten af den kendte verden og kommer fra en fast sammentømret familie, der er gennemsyret af den gamle hedenske tro. Som frygtløs sømand og fysisk hårdfør er Leif vores indgang til en vikingeverden i voldsom forandring.

FRIDA GUSTAVSSON som FREYDIS EIRIKSDOTTIR

Freydis, der er ekstremt hedensk, fyrig og enerådig, bærer en urokkelig tro på de ”gamle guder”. Hun kommer – ligesom sin bror, Leif – til Kattegat som en outsider, men bliver en inspiration for dem, der er tilhængere af de gamle traditioner.

LEO SUTER som HARALD SIGURDSSON HÅRDERÅDE

Harald er født ind i vikingeadelen og er en af de sidste af vikingernes såkaldte ”bersærkere”. Fordi han er flot, ambitiøs og karismatisk, er han i stand til at forene både kristne og tilhængere af Odin.

BRADLEY FREEGARD som KNUD DEN STORE

Kongen af Danmark. En vis, kløgtig og hensynsløs vikingeleder, der holder sine venner tæt og sine fjender tættere. Hans ambitioner vil forme historiens gang i det 11. århundrede og gøre ham til en definerende figur i vikingetiden.

JÓHANNES JÓHANNESSON som OLAV HARALDSSON (OLAV DEN HELLIGE)

Olav er Haralds ældre halvbror. Han er ambitiøs og fysisk kæmpestor; han er en barsk og nådesløs viking. Olav er en kristen af Det Gamle Testamente.

LAURA BERLIN som EMMA AF NORMANDIET 

Den unge, ambitiøse Emma af Normandiet er fra det normanniske hof og af vikingeblod. Politisk kløgtig og en af de rigeste kvinder i Europa.

DAVID OAKES som EARL GODWIN (GODWIN AF WESSEX)

Den ultimative overlever. Hovedrådgiver for Kongen af England. Han er født i den politiske udkant og kommer langt med sine snedige metoder.

CAROLINE HENDERSON som HÅKON JARL

Som en storslået kriger og tolerant leder regerer Håkon Kattekat med rolig hånd. Selvom hun er hedensk, har hun formået at holde Kattegat åben for alle trosretninger i en udfordrende tid. Hun bliver en stærk mentor for Freydis, der drages af hendes visdom.

Udvalgte tilbagevendende karakterer

Danske ASBJØRN KROGH NISSEN som JARL KÅRE

Jarl Kåre udgør en trussel mod de gamle hedenske traditioner.

 POLLYANNA McINTOSH som DRONNING ÆLFGIFU

Dronning Ælfgifu af Danmark er beregnende og ambitiøs – og så spiller hun en rolle i de politiske magtkampe, der udspiller sig i Europa. Hun bruger sin charme og snedighed med stor effekt, da hun fremmer sit merciske hjemlands interesser og forsøger at hævde sig selv i Knuds voksende magtstruktur.

Vikings: Valhalla | Officiel trailer | Netflix
Vikings: Valhalla | Officiel trailer | Netflix
25 feb 2022
Netflix

Vikings: Valhalla Netflix Stream her
Action, Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Vikings: Valhalla Action, Adventure, Drama, Historisk, Romantisk, Krigsfilm | Februar 25, 2022 (Canada)
player
Manuskript: Jeb StuartMedvirkende: Pollyanna McIntosh, Jóhannes Haukur Jóhannesson, David OakesResumé: Vikings: Valhalla begins in the early 11th century and chronicles the legendary adventures of some of the most famous Vikings who ever lived - Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada and the Norman King William the Conqueror. These men and women will blaze a path as they fight for survival in the ever changing and evolving world. ?Deadline

Billeder

MV5BOGM2N2JmOWYtMzk3ZS00MjBjLTliMzQtNDZmZjk2MjljMTQyXkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@. V1 QL75 UY140 CR35,0,140,140

Se alle billeder >>

Videoer


Se alle videoer >>

Medvirkende

MV5BNzQ2NzQ4NTM3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk0MjgyMQ@@. V1 QL75 UX140 CR0,10,140,140
...
Queen Ælfgifu
...
Olaf Haraldsson
...
Earl Godwin
...
Freydis Eriksdotter
...
Harald Sigurdsson
...
Leif Eriksson
MV5BMzI3YjdiODMtYjJlOS00NGE2LWFjYWMtMGIwNjEwOTcwY2Q5XkEyXkFqcGdeQXVyMTI1NjEzOTYz. V1 QL75 UX140 CR0,5,140,140
...
Jarl Haakon
...
Emma of Normandy
MV5BMGE3MThhNmEtM2ZlYy00NGQyLThjMTktZjk4M2JlMGQ0NTg1XkEyXkFqcGdeQXVyMzI3NjE0NzA@. V1 QL75 UX140 CR0,12,140,140
...
King Canute
MV5BMmVlZjI2OWItN2JjOC00ZmVjLTk0YTMtNjBiMWQ1N2Y3YWM5XkEyXkFqcGdeQXVyODEyMjY3MQ@@. V1 QL75 UX140 CR0,12,140,140
...
Jarl Gorm
...
Jarl Kåre
MV5BYTY2NDliM2MtZDEzMC00OWYzLWE2MTAtMzY3MGJkY2NhYmNiXkEyXkFqcGdeQXVyNzM4MTEwOTg@. V1 QL75 UX140 CR0,11,140,140
...
Arne Gormsson
...
Earl Of East Anglia
...
Hallbjorn
...
Astrid Olofsdotter
name 2138558783. CB470041625
...
Toke
MV5BNGI3ZmJhMDktYTkyMS00MDk0LTgwN2MtZWJkYTBmM2VhM2MwXkEyXkFqcGdeQXVyMjQwMDg0Ng@@. V1 QL75 UX140 CR0,12,140,140
...
Prince Edmund
name 2138558783. CB470041625
...
Kolbein the Strong

Se alle medvirkende >>

Lande: United States, Ireland, CanadaSprog: English
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1100l97140
Back to top button