Streamingnyt

Vera – sæson 11

Vera sæson 11 består af seks episoder, som alle får premiere den 26. april.

I 11. sæson kaster Vera og kollegaerne sig over seks drabssager. Den knivskarpe Vera efterforsker bl.a. drabet på en læge, der bliver fundet død i en udbrændt bil. Der er også sagen om en respekteret lokal kvinde, der bliver skyllet død op på en flodbred samt de mystiske omstændigheder under hvilke en socialarbejder findes myrdet. Det viser sig, at den myrdede havde mange hemmeligheder.

Den populære krimiserie er baseret på en af Englands mest elskede og anerkendte krimiforfattere, Ann Cleeves, bøger. I marts mødte C More hende til årets Krimimesse i Horsens og her udtrykte hun stor glæde over, hvor populær serien er blandt C Mores kunder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det glæder mig utroligt meget at høre, hvor populær Vera er og man kan godt begynde at glæde sig, for der kommer meget mere Vera, sagde Ann Cleeves.

Ann Cleeves er også forfatteren bag en anden populær britisk krimiserie. Nemlig den prisbelønnede krimiserie Shetland, der foregår i det nordlige Skotland. Samtlige seks sæsoner kan ses på C More. En syvende er på vej.

Ingen Vera uden den prisbelønnede skuespillerinde Brenda Blethyn, der har brilleret i titelrollen siden 2011. Hun får da også tit spørgsmålet om, hvorvidt hun har tænkt sig at fortsætte i endnu en sæson og de senere år er hun begyndt at svare, at det måske er på tide at stoppe, mens legen er god. Alligevel glæder hun sin enorme fanskare med flere nye sæsoner. C Mores kunder kan derfor godt glæde sig til, at Veras 12. sæson kommer senere på året. For nylig offentliggjorde Blethyn, at hun snart starter optagelserne til sæson 13.

Selv om Vera er skarp, så kan hun ikke undvære sin hårdtarbejdende gruppe. Ikke mindst sin kollega Aiden (Kenny Doughty), der følger hende overalt, manden der skal finde sig i lidt af hvert – Kenny (Jon Morrison), strukturelle og nysgerrige Jac (Ibinabo Jack) og selvfølgelig Mark (Riley Jones) der af og til må stå for skud for Veras hjertelige men bestemte kommentarer.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button