TV-Nyt

Valdes Jul

- Læs mere om TV 2's nye julekalender i 2023

Selvom der er lang tid til næste jul, kan danskerne godt glæde sig til ny julekalender på TV 2 også i 2023. Optagelserne til den nye familiejulekalender, ‘Valdes Jul’, er netop gået i optagelse på Fyn melder TV 2.

Valdes Jul – det handler den om

Den nye familiejulekalender handler om drengen Valde, der møder ulvepigen Tala. Hun mener, at han er udvalgt som Skovens Vogter og derfor kan genskabe Pagten mellem skovens magiske væsener og menneskene.

Valde bor sammen med sin familie på Egebjerggård. Hvert år i december forvandles gården til et traditionsrigt julemarked med juletræssalg og boder, som Valde elsker. Men Valdes glæde smuldrer, da han finder ud af, at hans mor, Malou, og morfar Jens har sat gården til salg. Valde sætter sig for at forhindre salget, og da den mystiske pige Tala pludselig dukker op fra skoven, kommer Valde på sporet af en familiehemmelighed, som får betydning for opklaringen af mysteriet omkring gården. Skoven viser sig at være fyldt med magiske hemmeligheder og fantastiske væsener, og i 24 afsnit følger vi Valde, Tala og Valdes lillesøster, Rita, igennem et ægte juleeventyr fyldt med natur, nisser, kærlighed og nye venskaber.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Familiejulekalenderen er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager. Den produceres af Cosmo Film, der også stod bag fortællingen om Tinka, og som gennem mange år har leveret familiejulekalendere af høj kvalitet til TV 2.

Valde, Tala og Rita spilles af børneskuespillerne Sander Løkke Borg, Flora Augusta og Selma Kjær, mens Anker, der er Valdes bedste ven og klassekammerat spilles af Julius Stage Melchiorsen. Valdes mor, Malou, spilles af Julie Agnete Vang, Valdes far, Morten, spilles af Henrik Vestergaard, og morfar Jens af Ulver Skuli Abildgaard.

Desuden medvirker blandt andre Tammi Øst, Morten Brovn, Anders Mossling, Donald Andersen, Oliver Tikotzki og Isabella Møller Hansen i ‘Valdes Jul’, der optages dels på Østfyn og dels nord for København.

1 dec 2023
TV 2 Play

Valdes Jul TV 2 Play
Julekalender Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button