Streamingnyt

True Love – Danmark

- dating med løgnedetektor

I ‘True Love’ dates der med et twist, når kærligheden sættes på prøve i en løgnedetektor.

Kan man forelske sig på tre uger i et menneske, man aldrig har mødt før? Det finder du ud af i det nye kærlighedseventyr ‘True Love’. Her er en række modige singler rejst til Italien for at date, udforske relationer og forhåbentlig forelske sig i andet end landet. De skal på blot tre uger gøre op med hidtidige datingmønstre og date i romantiske omgivelser og til sidst skal de svare på ét altafgørende spørgsmål; er det ‘True Love’? Til gengæld sættes deres kærlighed og ærlighed på prøve, når deres følelser løbende testes i en løgnedetektor, der hjælper dem med at finde frem til ærlighed og kærlighed. Finder de den, kan de vinde både kærlighed og kvart million kroner.

I modsætning til andre programmer i sin kategori, hvor strategi og alliancer belønnes, er det i ‘True Love’ kun ærlighed og kærlighed, der gælder, og man kan ikke fake sig til følelser eller forelskelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kan parrene svare ærligt og oprigtigt på, at det er ægte kærlighed, når den sidste test i løgnedetektoren gennemføres? Det finder du ud af, når ‘True Love’ har premiere tirsdag d. 13. september på discovery+ og Kanal 5. Herefter kan du se to afsnit hver tirsdag på discovery+ og et afsnit tirsdag og torsdag på Kanal 5.

13 sep 2022
Discovery+

True Love – Danmark discovery+ STREAM HER
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: discovery+

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button