TV-Nyt

Tilbage til havet

- ZDF tv-film med flere danske skuespillere

Tyske ZDF har mandag 4. oktober premiere på en ny tv-film med dansk islæt. Tilbage til havet har Jens Albinus i rollen som den succesfulde forretningsmand Kjell, der er anklaget for en kidnapning for 20 år siden.

Mara Breuer har udviklet voldsom PTSD efter at være blevet kidnappet på den danske kyst 20 år tilbage.

Hendes mor Charlotte rejser med sin datter til en klinik nær det baltiske hav i et sidste forsøg på at finde en terapeutisk metode, der kan hjælpe hendes datter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På en promenade bliver Charlotte pludselig overbevist om, at hun står foran Maras kidnapper. Hun kan genkende stemmen! Hun forfølger ham hele vejen til Danmark, hvor hun konfronterer ham.

Den respektable og succesfulde entreprenør Kjell Mortensen (Jens Albinus) afviser alle anklager og stævner hende for ærekrænkelser. Mens Mara er i behandling i klinikken, angriber Charlotte entreprenøren og ender i arresten i København.

Konflikten eskalerer, ikke blot mellem Charlotte, hendes advokat og Mortensen, men også mellem mor og datter. Er Charlotte blevet vanvittig, eller kan hun se igennem Mortensens tilsyneladende succesfulde ydre?

Blandt de andre danske skuespillere der medvirker er: Morten Suurballe, Kurt Ravn, Henrik Vestergaard.

4 okt 2021 20:15
Tyske ZDF

Tilbage til havet ZDF
Drama Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button