Streamingnyt

The Matrix Resurrections

- på HBO Max fra 8. februar

The Matrix Resurrections er tilgængelig på HBO Max fra den 8. februar. Matrix-trilogien kan streames på HBO Max nu.

I The Matrix Resurrections genforenes stjernerne Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss i de ikoniske roller som Neo og Trinity, der vender tilbage til en verden med to virkeligheder: hverdagen og hvad der ligger bagved.

For virkelig at kende sig selv, og for at finde ud af, om hans virkelighed er en fysisk eller blot mental konstruktion, bliver Mr. Anderson nødt til at følge ”the white rabbit” igen. Og hvis Thomas (Neo) har lært noget, så er det, at valg, også selv om det er en illusion, stadig er den eneste vej ud af – eller ind i – Matrix. Selvfølgelig ved Neo allerede, hvad han skal gøre. Men hvad han endnu ikke ved er, at Matrix er stærkere, mere sikker og farligere end nogensinde før. Déjà vu.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Keanu Reeves er tilbage i dobbeltrollen som Thomas Anderson/Neo. Manden, der engang blev reddet fra Matrix for at blive menneskehedens frelser, skal igen vælge, hvilken vej han skal gå.

Carrie-Anne Moss portrætterer den ikoniske kriger Trinity – eller er hun Tiffany: gift, bosat i forstæderne og mor til tre med en forkærlighed for supermotorcykler?

Yahya Abdul-Mateen II (kendt fra Candyman og Aquaman) spiller den kloge og sofistikerede Morpheus, der som altid fungerer som guide for Neo, mens han også jagter sit eget, større formål på en enestående rejse mod selvrealisering.

Jessica Henwick (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) spiller hackeren Bugs, den velkendte white rabbit på mission for at opdage ham, der ofrede sig selv for menneskeheden – og villig til at tage enhver risiko i jagten på den legende, hun idoliserer.

Jonathan Groff (Hamilton og Mindhunter) spiller Thomas Andersons forretningspartner Smith, en glat, selvsikker forretningsmand med ubarmhjertig charme, et afvæbnende smil og et konstant øje på bundlinjen – alt hvad Mr. Anderson ikke er.

Neil Patrick Harris (Gone Girl) spiller The Analyst, Thomas’ terapeut, der arbejder tæt sammen med sin patient for at forstå meningen bag hans vilde drømme og for at skelne dem fra virkeligheden.

Priyanka Chopra Jonas (Quantico) spiller Sati, en ung kvinde med en visdom, der er større end hendes alder og med en evne til at se sandheden, uanset hvor svært det er.

Jada Pinkett Smith (Angel Has Fallen og Gotham) vender tilbage som Niobe, den indædte general, der engang kæmpede for Zions overlevelse og som nu sørger for sit folks velbefindende. Alt sammen på trods af en følelse af vantro og mistænksomhed ved Neos tilbagevenden.

Lana Wachowski instruerer efter manuskript af Wachowski, David Mitchell og Aleksandar Hemon, baseret på karakterer skabt af The Wachowskis. Filmen er produceret af James McTeigue, Lana Wachowski og Grant Hill. Executive producere er Garrett Grant, Terry Needham, Michael Salven, Karin Wachowski, Jesse Ehrman og Bruce Berman.

Wachowskis kreative team bag kulisserne inkluderer “Sense8”-samarbejdspartnerne: fotograferne Daniele Massaccesi og John Toll, production designere Hugh Bateup og Peter Walpole, klipper Joseph Jett Sally, kostumedesigner Lindsay Pugh, visuelle effekt-vejleder Dan Glass og komponisterne Johnny Klimek og Tom Tykwer.

Warner Bros. Pictures præsenterer, i samarbejde med Village Roadshow Pictures, i samarbejde med Venus Castina Productions, The Matrix Resurrections.

 

The Matrix Resurrections – Official Trailer 1
The Matrix Resurrections – Official Trailer 1
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button