Apple TV+

The Instigators

Film | Action, Komedie | 2024
IMDB
9 aug 2024
Apple TV+


The Instigators — Official Trailer | Apple TV+

Apple Original Films har afsløret traileren til deres kommende film “The Instigators”, der kommer fra Apple Studios. Filmen har Academy Award-vindere Matt Damon og Casey Affleck i hovedrollerne og er instrueret af Doug Liman. “The Instigators” får global premiere den 9. august 2024 på Apple TV+.

The Instigators – det handler den om

Rory (Damon) og Cobby (Affleck) er modvillige partnere: en desperat far og en tidligere straffet, der er tvunget sammen for at røve en korrupt politikers ulovligt erhvervede indtægter. Men da kuppet går galt, finder de to sig selv opslugt i et sandt kaos, forfulgt ikke kun af politiet, men også af bagstræberiske bureaukrater og hævngerrige forbryderbosser.

De er på dybt vand, men overbeviser Rorys terapeut (Hong Chau) om at deltage i deres tumultagtige flugt gennem byen, hvor de må lægge deres forskelle til side og arbejde sammen for at undgå at blive fanget – eller det der er værre.

“The Instigators” har også Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames, Alfred Molina og Toby Jones i på rollelisten, sammen med Jack Harlow og Ron Perlman.

Hvor kan man se The Instigators?

Du kan se The Instigators på Apple TV+ fra 9. august 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button