Streamingnyt

The Crossover

Serie | 2023–
IMDB
The Crossover | Official Trailer | Disney+

Disney+ serie, ‘The Crossover’, er baseret på der er baseret på bestseller-romanen af Kwame Alexander. Serien får premiere 5. april med alle 8 afsnit tilgængelige på premieredagen.

I ‘The Crossover’ følger vi de to tvillinger og basketballtalenter i mellemskolen, Jordan “JB” og Josh “Filthy” Bell, når de kæmper med at vokse op, vokse fra hinanden og finde sig selv – både på og uden for banen.

Filthy er en topfokuseret atlet, der er fast besluttet på at blive den næste LeBron James. Hans bror og bedste ven, JB, har altid pligtskyldigt fulgt den plan. Men da den nye pige Alexis kommer til byen, og JB’s interesse for basketball begynder at aftage, opstår der spændinger mellem de to brødre – som truer med at bryde deres livslange bånd. Det er selvfølgelig ikke let at jonglere med skole, venner, kærlighed og basketball når deres mor, den dygtige akademiker dr. Crystal Bell, er rektor, og deres far, den tidligere NBA-spiller Chuck, er holdtræner. De vil kun det bedste for drengene, og Chucks “basketballregler for livet” har vejledt dem, siden de var unge. Men da Chucks helbred svækkes, begynder familiens fundament at smuldre – hvilket tvinger alle til at tage sig sammen, være uselviske og finde troen på hinanden.

Med hjælp fra deres kloge og loyale venner Maya og Vondie samt vejledning og visdom fra forældre og lærere finder Filthy og JB ud af, at basketball måske ikke betyder alt i livets store spil… men at familie altid holder en oppe.

Hvor kan man se The Crossover?

Du kan se The Crossover på Disney+ fra 5. april 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button