Prime Video

The Continental: From the World of John Wick

- kommer i september på Prime Video

Prime Video løfter sløret for first look for karaktererne og castet bag den helt nye miniserie The Continental: From the World of John Wick. The Continental: From the world of John Wick vil være tilgængelig for det internationale publikum (uden for USA) på Prime Video i september.

For at fejre First Look forkæler den prisvindende illustrator Yuko Shimizu fans med et helt særligt stykke fankunst. “Jeg er en kæmpe John Wick-fan, så det var en virkelig spændende mulighed da jeg blev kontaktet af Prime Video for at samarbejde på dette projekt. Continental Hotel er så vigtig en del af John Wick-franchisen, så med denne kunst ville jeg virkelig fremvise det som hovedpersonen i historien, som serien gør så glimrende, og give publikum et hint om, hvad der er i vente. Der er fare, der er intriger, og der er drama – alt sammen noget, der venter seerne, når de går igennem The Continentals døre og ser Winstons oprindelseshistorie udfolde sig.” – Yuko, Shimizu, illustrator.

Serien i tre dele vil udforske oprindelsen bag det ikoniske lejemorder-hotel, som er midtpunktet i John Wick-universet. Serien vil blive set gennem øjnene på en ung Winston Scott, der bliver trukket ind i helvede i 1970’ernes New York City for at se en fortid i øjnene, som han ellers troede, han havde lagt bag sig. Winston sætter en dødsensfarlig kurs gennem hotellets mystiske underverden i et rystende forsøg på at indtage det hotel, hvor han til sidst vil indtage sin trone.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Colin Woodell træder i Ian McShanes sko for at spille den unge Winston, mens den nyankomne Ayomide Adegun overtager Charons rolle fra afdøde Lance Reddick. Serien har også Mel Gibson, Mishel Prada, Jeremy Bobb, Ben Robson, Nhung Kate, Jessica Allain og Hubert Point-Du Jour på rollelisten. Fans vil elske The Continental, “for ligesom Wick-filmene er det en vild og sjov tur. Den er unik, den er farverig, den er dristig, den er sonisk, og den har et persongalleri, som du ikke finder i normale film på grund af den verden, vi befinder os i.” Albert Hughes, instruktør og executive producer.

Mere om castet bag

WINSTON SCOTT

Spillet af: Colin Woodell

Hvem er Winston Scott? Winston er flot, klog, kølig og fattet – en klog forretningsmand, der tænker ud af boksen. Efter en traumatisk begivenhed, der bragte ham i lovens søgelys, arbejdede Winston som en succesrig forretningsmand i London, da en underverdensboss fra hans fortid, Cormac, sendte ham ud på en mission for at finde sin fremmede bror, Frankie.

 

Colin Woodell: “The Continental er en forhistorie til John Wick-filmene, og hvis du har noget kendskab til disse film, vil du vide, at dette er en fantastisk introduktion til verdenen. Det er omkring 30 til 40 år før, filmene finder sted. Vi har alle producenterne fra filmene, så vi har dem til at føre tilsyn, og der er en virkelig streng kontinuitet for at ære dem og den stil, de har i dem. Men det vidunderlige er også, at det her er 70’erne, så det bliver stilistisk anderledes.”

 

Kirk Ward, execute producer and co-writer: “Jeg kan huske den dag, vi lavede en kameratest. Albert [Hughes] og jeg kiggede gennem skærmen og tænkte: ‘Den fyr er en filmstjerne’. Og det er de øjne. Når man ser på Ian McShanes øjne, er der denne dybde og sorg – der er en stor historie i de øjne. Det er svært for Colin, for det er store sko at udfylde, ikke? Hvordan fortæller man en historie om en karakter, som vi ikke ved noget om? Men det skulle bare være Colin.”

 

CHARON:

Spilet af: Ayomide Adegun

Hvem er Charon? Da vi møder den unge Charon, er han en betroet assistent for Cormac. I løbet af en række begivenheder vil Charons loyalitet blive testet, og han bliver nødt til at vælge mellem sin beskytter og en potentiel ny familie.

Ayomide Adegun: “Charon voksede op i Nigeria med sin far, og han kommer ikke fra en velhavende baggrund. Han kommer fra en rig nigeriansk kultur, som er baseret på respekt og loyalitet. Jeg tror, at han vælger The High Table for at få et bedre liv. Det er bare søgen efter stabilitet og en bedre livskvalitet – jeg føler, at det altid ligger i baghovedet på ham. Lance Reddicks præstation inspirerede mig helt sikkert. Jeg synes, han var en fantastisk fyr og skuespiller. Jeg har forsøgt at se det fra to perspektiver. Jeg kunne enten se det som et stort pres på mig og bryde sammen under det, eller stole på, at min fortolkning af karakteren vil stemme overens med Lance Reddicks portrættering af Charon.”

Basil Iwanyk, executive producer: “Lance Reddick har efterladt store sko at udfylde. Den karakter var den klassiske karakter, som man opdager i film, hvor han på papiret ikke var en stor person, men i filmen er han en gigantisk person. For meget af det Charon gør, er at reagere og vi ser tingene gennem hans øjne. Han er ikke en snakkesalig karakter. Så vi havde brug for en skuespiller, der kunne udfylde de sko: En, der havde en tilstedeværelse, en værdighed, en ædelhed. En, der er uudgrundelig, så man ikke var sikker på, hvor hans loyalitet lå, eller om han var enig i det, der skete. Og også en, der havde kemi med Winston. For som vi lærte i John Wick 4, var de meget, meget tætte venner. På nogle måder var han nok Winstons eneste ven i verden, og loyaliteten var utrolig dybfølt og følelsesladet.”

CORMAC:

Spillet af: Mel Gibson

Hvem er Cormac? Cormac er en skræmmende kraft, hensynsløs, brutal, men alligevel i stand til at charmere, og han er en af New Yorks hovedmænd, som er den nuværende manager på The Continental Hotel. Cormac har en fortid med Winston og Frankie Scott, og da Frankie stjæler noget af enorm værdi for Cormacs overordnede, trækker Cormac Winston tilbage i den kriminelle underverden. Vi følger Cormac, mens hans desperation stiger, og hans galskab og vrede koger over.

Mel Gibson: “Han er lidt som [Winston og Charons] mentor, eller faktisk mentor eller plageånd, jeg er ikke sikker på, hvad det er. Men han er en ret ondskabsfuld karakter, der er som en faderfigur for dem, og de opfatter ham sådan, når de er unge, men når de vokser og begynder at analysere, hvem han virkelig er, indser de, at han nok ikke er den faderfigur, han foregiver at være. Han er ret egoistisk i sine egne motiver og har udnyttet dem på en dårlig måde, og jeg tror, de er brændt af det, og de vil have hævn. Med rette.”

Basil Iwanyk, executive producer “Det Continental, vi møder i tv-serien, er nok et af de værste Continentals i verden. Det er forfaldent, det er korrupt, det er rodet. Cormac, som leder det, er amoralsk og hævngerrig, og det afspejler næsten New Yorks sjæl, som er ved at kollapse ind i sig selv.”

KD og MAYHEW

Spillet af: Mishel Prada and Jeremy Bobb

KD er kriminalbetjent i NYPD og har ingen tålmodighed med den korruption, der præger styrken. KD er fast besluttet på at afsløre de kriminelle ting, der foregår i byen, og drevet af sin egen personlige dagsorden snubler hun ind i The Continentals verden og står til sidst ansigt til ansigt med et spøgelse fra sin fortid.

Mayhew er også NYPD-detektiv og KD’s overordnede, men der er mere i deres forhold, end øjet ser. Mayhew er gift og har børn, men han har et blødt punkt for KD og advarer hende i tvetydige vendinger om at holde sig væk fra The Continental Hotel. 

Mishel Prada: “KD følger virkelig duften af retfærdighed, følger duften af Frankie, følger duften af det, hun har ledt efter, og det er ikke forretning længere, det begynder at blive personligt. KD er ikke en person, der virkelig følger reglerne. Så når hun får at vide: “Gå ikke ind på [The Continental], det er ikke noget for dig,” er det første, hun gør, at gå derind.”

“Forholdet mellem KD og Mayhew handler om magtdynamik. Disse to mennesker er blevet umyndiggjort af livet, og i hver eneste scene, de er med i, er der konstant en kamp om, hvem der er den bedste. Og jeg tror, at det er en del af det, der får KD til at genvinde magten over sig selv og føle, at hun kan kontrollere noget, for det er virkelig vigtigt for hende, at hun ikke føler, at livet sker for hende, men at hun sker for livet.”

Albert Hughes, instruktør og executive producer, om Mishel som KD: “Mishel Prada er bare noget særligt. Hun var bare så klog i sine valg hver eneste dag. Hun gav karakteren tyngde. Vi befinder os i en fantasiverden af eskapisme, og hun giver den bund. Man har brug for denne slags blanding af smage. Og jeg synes faktisk, at hun er seriens hjerte og sjæl. Hun er virkelig pulsen på, hvad historien virkelig handler om, men det må du holde øje med i afsnit to og tre for at finde ud af.”

 

FRANKIE og YEN

Spillet af: Ben Robson og  Nhung Kate

Hvem er Frankie? Frankie er Winstons storebror og den fødte morder. Mens Winston blev en succesrig forretningsmand i London, meldte Frankie sig til hæren og blev sendt til Vietnam. Efter hjemkomsten bliver Frankie en af Cormacs mest betroede mænd, før han stjæler en uvurderlig genstand fra hjertet af The Continental Hotel og sætter gang i et plot, der vil genforene ham med hans bror Winston. Frankie aner ikke, at hans trodsige handling vil ændre magtbalancen på The Continental Hotel i mange år fremover.

Hvem er Yen? Yen er Frankies hustru, som er parat til at udholde enhver modgang for at være sammen med ham, inklusiv at leve under jorden og uden for nettet, efter at han har stjålet noget, der bringer dem begge i alvorlig fare. Yen er dybt mistænksom over for alle og bliver chokeret over at høre, at Frankie har en længe savnet bror, Winston. Yen er en hårdtslående fighter, der ikke stopper for noget for at beskytte dem, hun elsker, og hun repræsenterer nye chancer og familie. Hun er også den farligste kriger i hele gruppen.

Ben Robson: “Frankie har så stærke værdier over for familien på et tidspunkt, hvor det var virkelig svært at holde sammen. Han viser virkelig, hvad han er villig til at gøre for sin lillebror i Winston, og hvor meget han går igennem for at give Winston den bedste chance i livet. Hele grunden til, at han gjorde alt, hvad han gjorde, var for at beskytte Winston og holde ham ude af den verden, som han er kommet ind i igen.”

Robson om forholdet mellem Frankie og Yen: “Du har to mennesker, der kommer fra to meget forskellige verdener, begge meget misforståede, begge forsøger at finde det sted, hvor de hører til. Og når de finder hinanden, er de nødt til at overvinde en masse forhindringer – forskellige kulturer, forskellige sprog – men de har et fælles sprog, nemlig krig. Det er deres virkelige forbindelse til hinanden; de mestrer det på hver deres måde. De er begge ret plagede som individer, og det eneste tidspunkt, hvor de føler sig godt tilpas, er i hinandens selskab. Så når noget forsøger at komme i vejen for det eller rive det fra hinanden eller true det, ser man meget hurtigt denne trænede dyriske natur i de to, som vil gøre alt for at beskytte den anden, ikke kun sig selv.”

Nhung Kate:“Hun er motiveret af kærlighed og af hævn. Når hun indser, at hun kan banke alle, der har gjort hende ondt, giver det hende styrke til at fortsætte. Frankie for Yen er som lyset for enden af tunnelen. Forholdet mellem dem er meget, meget lidenskabeligt.”

 

LOU og MILES

Spillet af: Jessica Allain og Hubert Point-Du Jour

Hvem er Lou? Lou er en klog og frygtløs kampsportsekspert, der driver den dojo, som hendes far efterlod til hende og hendes bror, Miles. Desværre er dojoen en pengegrube, og Lou må modvilligt gå med til at arbejde sammen med sin bror i hans farlige våbensmuglerring. Som den pacifist hun altid har været, nægter Lou at bruge våben, men den trosbekendelse bliver sat på prøve.

Hvem er Miles? Miles er en sej, loyal og klog Vietnam-veteran, der begyndte at smugle våben, mens han var i udlandet for at kæmpe en krig, han ikke ønskede at være en del af, og for et land, der ikke respekterede ham som en sort mand. Miles sælger våben sammen med de andre veteraner Frankie og Lemmy og sin modvillige søster, Lou. Miles retfærdiggør sin farlige forretning som den eneste måde at holde sin afdøde fars dojo-døre åbne på.

Jessica Allain: “Lou voksede op i New York uden en mor i hjemmet og var nødt til at være hård! Burton Karate er den eneste konstant i hendes liv, og forsvaret af hendes familievirksomhed er en endeløs kamp. Kampsport er hendes eneste flugt, en befrielse fra de vanskeligheder, hun har været udsat for ved at miste begge sine forældre. Et had-kærlighedsforhold til hendes bror Miles bringer hende til The Continental, et sted hun forbinder med en verden, hun har forsøgt at undgå hele sit liv. En ung kvinde, der forsøger at opretholde retfærdigheden, men på en eller anden måde altid ender med en hånd i den kriminelle underverden.”

Hubert Point-Du Jour: “Miles er våbenmester, fordi han har tilbragt meget tid i krig – serien foregår et par år efter Vietnam. I krigen fik han en masse færdigheder og forståelse for våben. Hans færdigheder ender med at blive meget nyttige for Winston …”

The Continental: fra John Wick-universet | Prime Video Danmark
The Continental: fra John Wick-universet | Prime Video Danmark

The Continental: From the World of John Wick

Serie | Action, Krimi, Thriller | 2023
Medvirkende (ALFABETISK)
Colin Woodell, Mel Gibson, Nhung Kate

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button