StreamingnytTV Streaming premierer

The Bold Type – sæson 5

Den 27. maj – dagen efter den amerikanske premiere – er der dansk sæsonpremiere på femte og sidste sæson af den amerikanske tv-serie ’The Bold Type’ på Xee. Serien har fået fine anmeldelser i Danmark og er bl.a. blevet sammenlignet med ’Sex and The City’. ’The Bold Type’ stiller skarpt på vigtige emner som feminisme, minoritetskulturer, et hektisk karriereræs og stærke kvindelige venskaber. Desuden trækker serien også på virkelige hændelser og giver et indblik i New Yorks ekstravagante modeverden. Med femte sæson på trapperne kan man netop nå at se eller gense fjerde sæson, som kan streames via Xee frem til den 29. juni.

I seriens femte sæson har Kat, Jane og Sutton fået nok af deres tid hos Scarlet Magazine. De tre kvinder sætter sig derfor for at redefinere dem selv. De er klar til at finde ud af, hvem de virkelig er og tage verdenen med storm. Kat, Jane og Suttons venskab blomstrer stadig, og deres kærlighed og støtte til hinanden er større end nogensinde.

Femte sæson af The Bold Type på Xee

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
  • Femte sæson af The Bold Type bliver i første omgang tilgængelig på Xee via streaming.
  • Første afsnit bliver tilgængeligt mandag den 27. maj, dagen efter den amerikanske sæsonpremiere. Herefter kommer der et nyt afsnit hver torsdag.
  • Der er 6 afsnit i femte og sidste sæson.
  • Kan du slet ikke vente til gensynet med Kat, Jane og Sutton eller mangler du at indhente de sidste par episoder i fjerde sæson? Så kan du streame hele fjerde sæson på Xee indtil den 29. juni.
27 maj 2021
Xee

The Bold Type – sæson 5 (1:6) YouSee
Drama Serie
6 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button