Streamingnyt

Tatovøren i Auschwitz

- Bestsellerromanen bliver til Viaplay serie

Tatovøren i Auschwitz fra bestsellerromanen af samme navn bliver til en Viaplay serie på seks episoder. Optagelserne er lige nu i gang, og serien har premiere i 2024.

Romanen ’Tatovøren i Auschwitz’ af Heather Morris har solgt over 12 millioner eksemplarer og betaget mennesker over hele verden. Bogen, der er baseret på en sand historie, skildrer, hvordan Lale Sokolov ankommer til Auschwitz-Birkenau i 1942, hvor han tvinges til at tatovere medfanger, der er udvalgt til at arbejde sig ihjel i stedet for at blive gasset ihjel. Han udfører sin opgave med mekanisk effektivitet, indtil han bliver hovedkulds forelsket i Gita Furman, en ung kvinde, han skal tatovere. Han beslutter sig for at gøre alt for dem begge for at overleve lejren. Historien er en historie om, hvordan kærligheden kan overvinde de umenneskelige forhold i koncentrationslejren.

Tatoveringskunstneren i Auschwitz har Jonah Hauer-King (Den lille havfrue, World on Fire) og Anna Próchniak (Baptiste, Warszawa 44) i hovedrollerne som Lale Sokolov og Gita Furman. Vinderen af ​​Critics Choice Awards, Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) spiller bogens forfatter Heather Morris, mens Jonas Nay (Deutschland 83, 86, 89) spiller Stefan Baretzki. Alle seks afsnit af serien er instrueret af Tali Shalom-Ezer (My Days of Mercy, Princess).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tatovøren i Auschwitz er produceret af Synchronicity Films i samarbejde med Sky Studios og Peacock. Viaplay har rettighederne til serien i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Holland, Polen, Estland, Letland og Litauen.

– Det er en stor ære at fortælle Lales utrolige historie, som han var så modig at dele. Jeg har den største respekt og beundring for hans evne til at finde menneskelighed og venlighed de mest umenneskelige steder, siger Jonah Hauer-King.

– At genfortælle Gita Sokolov og hendes historie på det store lærred er en stor ære i min karriere, samt en hjerteskærende oplevelse. Jeg ved godt, at det ikke bliver nemt at fortælle denne historie, men jeg vil formidle deres historie med den største respekt, siger Anna Próchniak.

– Det er en stor ære, at Viaplay får være med til at skildre denne utrolige historie, hvor virkeligheden overgår poesien. ’Tatovøren i Auschwitz’ er en bevægende historie om, hvordan kærlighed og personlig overbevisning kan overvinde forfærdeligt grusomme livsbetingelser, og jeg er sikker på, at det ikke vil efterlade nogen uberørt, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos Viaplay Group.

Tatovøren i Auschwitz

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Viaplay Group presse

t?a=1728711724&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

Back to top button