TV-Nyt

Sygeplejeskolen – Sæson 4

- Premiere søndag 26. september på TV 2 Charlie

TV 2 Charlie serien Sygeplejeskolen er tilbage 26. september med sin fjerde sæson.

Det er efteråret 1953, og sammenlægningen af Fredenslund og Sankt Helene er en realitet. Hospitalsdirektøren ansætter den tidligere oversygeplejerske fra Sankt Helene, den religiøse søster Elisabeth, som ny viceforstanderinde, og det bliver ikke helt problemfrit. For under overfladen lurer mørke hemmeligheder, og sygeplejeeleverne roder sig ud i svære etiske dilemmaer.

Mere om handlingen i Sygeplejeskolen – sæson 4

Forstanderinde Margrethe (Benedikte Hansen) er skeptisk overfor søster Elisabeth, for bag facaden og det høflige smil gemmer der sig alt andet end gode kristne værdier. Med sig til Fredenslund har søster Elisabeth taget diakonisseleven Marie (Andrea Heick Gadeberg), der hurtigt fanger Bjørns (Jesper Groth) opmærksomhed. Marie flytter ind på det trange pigeværelse med Anna (Molly Egelind) og Else (Ulla Vejby). Mens Else har travlt med at lave skønhedsklinik på deres fælles værelse, udvikler Anna og Marie et nært venskab. Men Marie skjuler en alvorlig hemmelighed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lis (Anna Stokholm) og Else knokler for at læse op til den afsluttende eksamen, men Lis’ moderne fremtræden provokerer den nye viceforstanderinde, der i det skjulte begynder at gøre livet surt for hende. Søster Elisabeth er til gengæld venligheden selv overfor Anna, der er elevrådsformand. Men langsomt får Anna også øjnene op for søster Elisabeths sande jeg, og sammen med Marie og de andre elever tager de kampen op mod den nye viceforstanderinde. Det viser sig dog at være sværere end som så.

Kærligheden blomstrer på Fredenslund. Anna og Ole (Kasper Dalsgaard) har fundet sammen igen. Men Ole er havnet i store økonomiske vanskeligheder, som han ikke vil indrømme overfor Anna. Sygeplejeeleven Peter (Mikkel Becker Hilgart) og stewardessen Birgit (Neel Rønholt) beslutter at gøre deres forhold offentligt, men en ulykke spænder ben for kærligheden. Samtidig udvikler Nina (Katrine Greis-Rosenthal) og Johns (Jon Lange) forhold sig, og Nina får sit højeste ønske opfyldt, men under umulige omstændigheder.

Dr. Neergaard (Jens Jørn Spottag) gør store fremskridt med sin mavesårsforskning, og dr. Friis (Thue Ersted Rasmussen) øjner chancen for at stige i graderne ved at hjælpe ham. Anerkendelsen udebliver dog, og dr. Friis søger i stedet til John Neumanns kirurgiske afdeling. Da afdelingssygeplejerske Frk. Madsen (Anette Støvelbæk) begår en alvorlig fejl i forbindelse med mavesårsprojektet, som hun prøver at dække over, risikerer Fredenslund helt at miste de nødvendige forskningsmidler.

Nye karakterer i Sygeplejeskolen sæson 4

quojg3nw 1Søster Elisabeth

Den religiøse søster Elisabeth bliver ansat som ny viceforstanderinde på Fredenslund Sygehus. På overfladen er hun en sød og venlig kristen kvinde, der holder på formerne og etiketten, men bag facaden og det høflige smil gemmer der sig en intrigant kvinde, som straffer eleverne psykisk og fysisk. Især Lis’ moderne fremtræden bliver en torn i øjet på søster Elisabeth, som i det skjulte begynder at straffe og nedgøre Lis. Søster Elisabeth har lumske planer om at overtage styringen af den daglige gang på Fredenslund og skubbe den nuværende forstanderinde, Margrethe, af pinden, og hun skyr ingen midler for at nå sit mål. Samtidig dækker søster Elisabeth over en mørk hemmelighed fra Sankt Helene.

j28vhxzw 1 Marie Skov

Marie er ny sygeplejeelev på Fredenslund Sygehus. Hun flytter ind på det trange pigeværelse til Anna og Else, hvor hun og Anna udvikler et nært venskab. Marie er en sød og uskyldig pige, der ikke kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Fra start får Marie hurtigt et godt øje til Bjørn og viser ham interesse, men så snart han gør tilnærmelser til et kys eller andet kærligt, afviser hun ham og sætter et skjold op. Det viser sig, at Marie gemmer på en alvorlig hemmelighed, som søster Elisabeth er indblandet i. Sammen med Anna forsøger Marie at afsløre søster Elisabeths sande jeg.

Sygeplejeskolen – Sæson 4
Sygeplejeskolen – Sæson 4
26 sep 2021 21:00
TV 2 Charlie TV 2 Play

Sygeplejeskolen – Sæson 4 TV 2 Charlie TV 2 Play Stream her
Dansk, Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button