TV-Nyt
12 okt 2023 21:00
stjerner i trøjen sæson 3 trailer

I år vender vi tilbage til den legendariske Frennenæs Kaserne på Bornholm, når 12 kendte danskere skal i trøjen.

Under skarp ledelse af oberst Dar Salim, hans højre hånd kaptajn Jacob Riising og professionelle befalingsmænd fra militæret, skal de 12 deltagere gennem 10 programmer gennemgå militære øvelser, der tester dem både fysisk og mentalt. De skal lære at arbejde sammen som hold og vil blive presset til deres yderste, indtil der til sidst kun er én, der står tilbage som vinder af ’Stjerner i trøjen’.

Igen i år er 12 kendte danskere trukket i trøjen. Gruppen består af skuespillerne Jan Linnebjerg, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder samt reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Andersen Salinas og Frederik Fetterlein. Slutteligt består holdet af rekrutter af DJ og model Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, Patrik Wozniacki samt danseren Camilla Dalsgaard.

Alle er de der med håbet om at blive en bedre udgave af dem selv, men den specifikke årsag til, at de har valgt at trække i trøjen, er vidt forskellig. Camilla Dalsgaard har altid set sig selv som en Pippi Langstrømpe-pige, hvor intet kunne blive vildt nok, men efter hun blev mor, har hun mistet den side af sig selv. Hun håber nu på at kunne finde den frem igen. For Sofie Stougaard er det en unik mulighed for at lære nye sider af sig selv at kende og Gustav Salinas vil gerne bevise, at selvom han blev afvist af forsvaret, da han var ung, så kan han godt klare de fysiske strabadser.

Gennem ti programmer kommer deltagerne igennem opgaver, der alle er skræddersyet til at teste dem både mentalt og fysisk. Gennem hårde opgaver bliver deltagerne testet til lands, til vands og i luften, og vi vil både opleve en personlig udvikling hos deltagerne, men også se dem udvikle sig som hold.

Vejret er på ingen måder med de 12 deltagere i år og modsat de forrige sæsoner skal deltagerne i år udføre opgaverne i minusgrader, regn, kulde, slud, tåge og iskoldt vand. Alle opgaver er under befaling af oberst Dar Salim, som igen i år får sin tålmodighed testet af sin højre hånd, kaptajn Jacob Riising. Til at føre deltagerne igennem opgaverne er der professionelle befalingsmænd. Det er også dem, der undervejs uddeler karakterer til deltagerne og holder øje med, om de har orden i tingene og holder kasernen ren. For det er ikke kun øvelserne, der sætter deltagerne på prøve. Dee strikse og firkantede rammer, der er i den militære verden, tester dem også.

Undervejs kommer vi helt tæt på de medvirkende. Vi kommer til at heppe på dem og føle med dem, når de bryder sammen og når de sejrer. Dar Salim og Jacob Riising sørger for, at vi undervejs får gang i smilebåndet, for ’Stjerner i trøjen’ er ikke kun et program, hvor der bliver rykket grænser og skabt fællesskaber, det er også et underholdningsprogram, der får os til at grine.

Rekrutterne er i denne omgang skuespillerne Jan Linnebjerg, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder. Derudover møder vi reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Andersen Salinas og Frederik Fetterlein. Slutteligt består holdet af rekrutter af DJ og model Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, Patrik Wozniacki samt danseren Camilla Dalsgaard.

– Vi er meget glade for at bringe ”Stjerner i trøjen” tilbage på skærmen. Det er et fantastisk både underholdende og rørende program, der viser, at konkurrence og kammeratskab sagtens kan gå hånd i hånd, og vi glæder os til, at vores seere igen kan følge vores 12 kendte og modige rekrutter, der anføres af Dar Salim og Jacob Riising, siger Kristian Rosasco, Programdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark.

I første sæson af ”Stjerner i trøjen” gik Tobias Hamann hele vejen, mens designeren Søren Le Schmidt triumferede i anden sæson.

Du kan følge med i tredje sæson af ”Stjerner i Trøjen” på Kanal 5 og discovery+ fra den 12. Oktober.

Hvor kan man se Stjerner i trøjen – Sæson 3?

Du kan se Stjerner i trøjen – Sæson 3 på fra 12. oktober 2023
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Warner Bros Discovery presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button