Station 19

Xee har i januar premiere på den amerikanske serie Station 19. Serien er en spinoff serie af Greys Hvide Verden.

Serien følger en gruppe heroiske brandfolk i Seattle på Firestation 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er “first responders” og sætter ofte deres eget liv på spil, når de forsøger at redde andre. Alle ansatte er som familie og den farefyldte hverdag giver et sjældent bånd mellem dem alle, uanset om man er på job eller ej.

Kaptajn Pruiit, der er stationens kommende chef, kommer fra seriens start i livsfare, da hans team indsættes ved en brand i en lejlighed. Hans kollega Andy Herrera prøver desperat at redde situationen. Hjemme på stationen er den nye rekrut, Ben Warren, netop begyndt som brandmand. Han må konstatere, at skiftet fra den medicinske verden er meget vanskeligere end han havde troet.

Station 19 ligger tre blokke væk fra Grey Sloan Memorial Hospital, så der bliver altså crossovers mellem de to serier. Det skulle dog ikke være nødvendigt at følge med i begge serier, så ser du ikke Greys Hvide Verden, så skulle du altså sagtens få noget ud af Station 19 alligevel.

Der tv-premiere på nye afsnit onsdage på Xee.

Serien kommer fra amerikanske ABC, hvor den havde premiere tilbage i marts 2018. Serien er fornyet indtil videre for 3 sæsoner, hvor den tredje får premiere i USA her i januar 2020.

Der er 10 episoder i sæson 1, mens sæson 2 er på 17 episoder. Mon ikke Xee sender de to sæsoner lige efter hinanden, så vi ret hurtigt kommer på højde med den amerikanske premiere på afsnit.

STATION 19 Official Promo Trailer (HD) Grey's Anatomy Spinoff Series
STATION 19 Official Promo Trailer (HD) Grey's Anatomy Spinoff Series
8 jan 2020 00:00
Xee Xee

Station 19 Xee YouSee
Drama Serie

12 maj 2021 02:35
Xee

Station 19 Make No Mistake, He’s Mine (8:18) Xee

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button