TV-Nyt

Sport 2021

Underholdning
21 jan 2022 21:30
DR1 DR TV


Kort før jul blev det besluttet at aflyse den stort anlagte sportsgalla ’Sport 2021’ i Jyske Bank Boxen i Herning på grund af corona.

Siden har DR Sporten arbejdet på højtryk for at finde en anden måde at hylde det forgangne års mange store idrætspræstationer på. Det er nu lykkedes, så ’Sport 2021’ bliver sendt på DR1 og DRTV fredag den 21. januar klokken 21.30 i stedet for – som oprindeligt planlagt – lørdag den 8. januar.

Vært for ’Sport 2021’ bliver Tina Müller, som tager seerne gennem et program med en perlerække af indslag fra alle de store og bevægende øjeblikke fra det forgangne sportsår med blandt andet VM i herrehåndbold, fodbold-EM, Tour de France, OL og de Paralympiske Lege.

Ind imellem de forskellige indslag tages seerne også med på besøg hos nogle af de sportsnavne, som var med til at gøre 2021 til et helt uforglemmeligt sportsår.

Undervejs bliver årets sportspriser traditionen tro også uddelt, ligesom et nyt medlem af Hall of Fame skal findes.

’Sport 2021’ er et samarbejde mellem DR, MCH, DIF, Team Danmark og Sport One.

Underdirektør Anders Kern Boje, der er ansvarlig for sporten i DR, siger:

– Selv om vi ikke kan præsentere et show, som det, vi var i gang med at planlægge, mener vi, at vi har fundet en form, hvor de mange fantastiske sportspræstationer i 2021 får den hyldest de fortjener, samtidig med at vi får uddelt årets sportspriser.

Hvor kan man se Sport 2021?

Du kan se Sport 2021 på DR TV fra 21. januar 2022
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button