Biografnyt

Smuk

- I biografen fra 13. oktober

SMUK er skrevet af den prisbelønnede dramatiker Line Mørkeby og sig på Rosenholm gymnasium ved årets skolestart. Der er en masse ritualer, som de nye 1.g’ere skal igennem, som har stor betydning for deres videre liv på gymnasiet og ikke mindst for deres personlige liv. Vi følger seks unge drenge og piger, som hurtigt får udfordret egne grænser på hver deres måde….

SMUK er filmen om den første kærlighed, men i allerhøjeste grad også kærligheden til dig selv. Seks af dansk films helt nye store talenter har hovedrollerne – Andrea Heick Gadeberg (”Ser du månen, Daniel”, ”Retfærdighedens ryttere”), Sylvester Byder (”Fred til lands”, ”Erna i krig”), Albert Rudbeck Lindhardt (”Druk”, ”Retfærdighedens ryttere”), Karoline Hamm (”Equinox”, ”Kærlighed for voksne”) og Oliver Due (”Limbo”, ”Klassen”) samt debuterende Fie Petersen.

Smuk – det handler den om

Frida (Andrea Heick Gadeberg) starter i 1.g sammen med sin bedste veninde Selma (Karoline Hamm). De to piger finder sammen med Nadja (Fie Petersen), der er lillesøster til 3.g’eren Pelle (Oliver Due) og samtidig kæreste med Pelles bedste ven Emil (Sylvester Byder). Men da Emil og Frida hurtigt får et godt øje til hinanden, og da Frida ovenikøbet efter en audition bliver udvalgt til at deltage i den eftertragtede puttemiddag, men Selma ikke gør, bliver der lagt afstand mellem pigerne. Frida bliver hængt ud og mister fodfæstet i det sociale spil…

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
SMUK - Officiel Trailer
SMUK - Officiel Trailer
13 okt 2022
Biografen

Smuk Biografen
Drama Film 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Pretty Young Thing | 2022 (Denmark)
player
Instruktør: Tilde HarkampManuskript: Line MørkebyMedvirkende: Sylvester Byder, Oliver Due, Andrea Heick GadebergResumé:

Videoer

MV5BMDY3MDg0YmMtOTk2YS00ZDI2LWFiN2EtZWU0MjAyYTVlMTA1XkEyXkFqcGdeQXVyMTUzMTg2ODkz. V1 QL75 UX380 CR0,36,380,214

Se alle videoer >>

Medvirkende


Se alle medvirkende >>

Lande: DenmarkSprog: Danish
Kilde: SF Studio Presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button