SkyShowtime

She Said

Filmen She Said får premiere 18. juli på SkyShowtime. Den er med dobbelt Oscar-nominerede Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) og Emmy-nominerede Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick).

She Said – det handler den om

De to har hovedrollerne som New York Times-reporterne Megan Twohey og Jodi Kantor, som i fællesskab lancerede en af de vigtigste historier i en generation – en historie, der brød årtiers tavshed om seksuelle overgreb i Hollywood og førte til en ændring i amerikansk kultur, der holder den dag i dag.

She Said er et bevis på den undersøgende journalistiks helt ufattelige betydning og fortæller i detaljer om reporteres og redaktørers engagement i den utrættelige jagt på sandheden og fremhæver modet hos overlevende og vidner, der valgte at stå frem for at stoppe en anklaget serieforbryder mod at begå flere overgreb. Med dette fællesskab startede deres engagement og tapperhed en global samtale, der bidrog til at give #MeToo-bevægelsen afsæt og gav næring til formodninger om et system, der havde gjort det muligt for ham.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Selve kernen af She Said er en inspirerende historie om mennesker, mange af dem kvinder, mange af dem mødre, der fik mod til at råbe op og søge retfærdighed, ikke kun for dem selv, men for potentielle ofre i fremtiden, både i USA og alle andre steder i verden. Filmen er en overbevisende og bevægende påmindelse om enkeltpersoners magt, når de er bevæbnet med beslutsomhed og mod til i fællesskab at ændre verden.

På rollelisten er også Oscar®-nominerede Patricia Clarkson (Shutter Island, Pieces of April), Emmy-vinder Andre Braugher (Homicide: Life on the Street, Thief), Tony-vinder Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Pride and Prejudice) og med Oscar®-nominerede Samantha Morton (Minority Report, In America) og Emmy- og Golden Globe-nominerede Ashley Judd (Double Jeopardy, Bug) som dem selv.

She Said er instrueret af Emmy-vinder Maria Schrader (I’m Your Man, Unorthodox-miniserien) fra et skuespil af Rebecca Lenkiewicz, screenwriter af den Oscar®-vindende film Ida. Filmen er produceret af Oscar®-vinder Dede Gardner og Jeremy Kleiner for Plan B Entertainment og er executive produceret af Oscar®-vinder Brad Pitt og Lila Yacoub og af Oscar®-nominerede Megan Ellison og Sue Naegle for Annapurna Pictures.

She Said – I biografen 17. november (dansk trailer)
She Said – I biografen 17. november (dansk trailer)

She Said

Film | Drama | 2022
7.2
Medvirkende (ALFABETISK)
Katherine Laheen, Lola Petticrew, Zoe Kazan

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Få 12 måneder til 8 måneders pris – Spar over 33% rabat på årsabonnement!
SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button