TV-Nyt

Sælg Sælg Sælg!

Underholdning
*Kanal 5 Max Logo


Der er skruet helt op for kræmmermentaliteten og kreative løsninger i Kanal 5’s nye, underholdende serie “Sælg Sælg Sælg!”, hvor 36 kendte danskere kæmper om at tjene mest ved at købe og sælge genbrugsting.

Ibi Støving leder slagets gang, når skiftende hold af kendte personligheder dyster om at skabe den største værdiforøgelse ved at spotte og handle med finurlige, gamle og unikke genstande. Det er kun fantasien der sætter grænser, når holdende i løbet af to dage skal krejle sig til så stor en gevinst som muligt. Ingen af holdende skal dog føle sig for sikre før regnskabet er gjort endeligt op, for undervejs vil Ibi Støving udsætte dem for en række overraskende benspænd.

Sælg Sælg Sælg! består af 10 episoder, hvor hver episode introducerer to hold nye, kendte deltagere. I det 10. og sidste program udkæmpes finalen mellem de to hold, der har haft den højeste indtjening gennem sæsonen. Finalevinderne vælger, hvilket velgørende formål den samlede pengepulje skal støtte.

– Med Sælg sælg sælg! bevæger vi os ind på livsstilsområdet med en underholdende og tempofyldt serie, der blander en god handel med godt humør. Og med Ibi Støving som vært, er der garanti for både festlig stemning, drillesyge udfordringer og et ægte jysk krejler-gen, som Ibi ikke har vist os før, siger Kristian Rosasco, Programdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark.

Sælg sælg sælg! og den humørfyldte jagt på den bedste handel kan ses på Kanal 5 og Max i efteråret 2024.

Programmet produceres af det danske produktionsselskab Blu og er udviklet i samarbejde med Warner Bros. Discovery Danmark.

Hvor kan man se Sælg Sælg Sælg!?

Du kan se Sælg Sælg Sælg! på Max

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Warner Bros. Discovery presse
Back to top button