Prime Video

Ringenes Herre: Magtringene – Sæson 2

Serie | Action, Adventure | 2022–
7.0 IMDB
29 aug 2024
Prime Video


Ringenes herre: Magtringene - Officiel Teaser | Prime Video Denmark

Ringenes Herre: Magtringene er snart tilbage, nu er premieredatoen og en teaser trailer for næste sæson klar. Den nye sæson sætter scenen for J.R.R. Tolkiens legendariske skurk, Sauron, mens han kaster mørke over Midgårds Anden Tidsalder.

Den nye teaser-trailer tager seerne med på en actionfyldt rejse tilbage til J.R.R. Tolkiens Anden Tidsalder og viser Saurons stigende onde tilstedeværelse, mens han fortsætter sin hævngerrige jagt efter komplet magt. Traileren fremhæver den filmiske pragt, som serien er kendt for, og markerer flere fanfavoritters tilbagevenden, herunder Galadriel, Elrond, Prins Durin IV, Arondir og Celebrimbor, og afslører også den længe ventede skabelse af flere ringe.

I sæson to af Magtringene er Sauron vendt tilbage. Udstødt af Galadriel, uden hær eller allierede, må den spirende Mørke Herre nu stole på sin egen snilde for at genopbygge sin styrke og overvåge skabelsen af Magtringene, som vil gøre det muligt for ham at binde alle Midgårds folk til sin ondsindede vilje. Som en fortsættelse af første sæsons episke omfang og ambitioner, skubber den nye sæson selv dens mest elskede og sårbare karakterer ind i en stigende bølge af mørke, udfordrer hver enkelt til at finde deres plads i en verden, der i stigende grad står på randen af katastrofe. Elvere og dværge, orkere og mennesker, troldmænd og Harfoots… mens venskaber anstrenges og kongeriger begynder at briste, vil de gode kræfter kæmpe endnu mere tappert for at holde fast i det, der betyder mest for dem alle…hinanden.

Hvor kan man se Ringenes Herre: Magtringene – Sæson 2?

Du kan se Ringenes Herre: Magtringene – Sæson 2 på Prime Video fra 29. august 2024

Prøv Prime Video gratis i 30 dage her

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button