Prime Video

Reacher – Sæson 2

- fra 15. december på Prime Video

Den nye sæson af hitserien, Reacher, med Alan Ritchson i hovedrollen og danske Maria Sten på rollelisten får premiere d. 15. december 2023. Det melder Prime Video i en pressemeddelelse sammen med offentliggørelsen af den officielle trailer for sæson 2, som du kan se længere nede.

Sæsonen består af otte afsnit og udkommer ugentligt med de første tre afsnit den 15. december og efterfølgende et afsnit hver fredag frem til den 19. januar 2024.

Reacher har allerede opnået et kæmpe publikum verden over og blev hurtigt en af de fem mest sete originale sæsoner nogensinde globalt på Prime Video i sin indledende periode. Fans kan se den første sæson sammen med en lang række andre action-krimier, der er tilgængelige på Prime Video, herunder Jack Ryan, Citadel, Shelter og The Terminal List.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Reacher – Sæson 2 mere om handlingen

Anden sæson af Reacher begynder, da den erfarne militærpolitiefterforsker Jack Reacher (Alan Ritchson) modtager en kodet besked om, at medlemmerne af hans tidligere enhed i den amerikanske hær, 110th MP Special Investigations, bliver myrdet på mystisk og brutal vis én efter én. Reacher bliver trukket ud af sin omstrejfende livsstil og genforenes med tre kammerater fra sin gamle enhed; Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan) og David O’Donnell (Shaun Sipos), der er blevet udvalgt til at efterforske sagen. Sammen begynder de at samle brikkerne i et mysterie, hvor spørgsmålet om, hvem der har forrådt dem – og hvem der vil dø næste gang bringes frem. Reacher skyr ingen midler for at afdække sandheden og beskytte medlemmerne af sin enhed. Hvis der er én ting, Reacher og hans team ved med sikkerhed, så er det, at man ikke skal lægge sig ud med Special Investigators. Gør dig klar til, at Reacher og 110th slår hårdt tilbage i denne sæson.

Reacher sæson 2 er baseret på Bad Luck and Trouble, den 11. bog i Lee Childs globale bestseller-serie og har Alan Ritchson i titelrollen som Jack Reacher. Danske Maria Sten, Serinda Swan og Shaun Sipos er med som nøglemedlemmer af 110th MP Special Investigations Unit. De øvrige medvirkende er Ferdinand Kingsley som A.M., en lejesoldat, som Homeland Security kalder et “spøgelse”; Robert Patrick som Shane Langston, sikkerhedschef for en privat forsvarsentreprenør med en tvivlsom fortid; og Domenick Lombardozzi som den barske NYPD-detektiv Guy Russo.

Reacher sæson 2 har premiere på Prime Video 15. december, men allerede inden premieren så har Prime Video fornyet serien for en tredje sæson.

REACHER Sæson 2 | Officiel Trailer | Amazon Prime Video Danmark
REACHER Sæson 2 | Officiel Trailer | Amazon Prime Video Danmark

Reacher – Sæson 2

Serie | Action | 2022–
8.1
15 dec 2023
Prime Video


Ugentligt frem til 19. januar 2024

Medvirkende (ALFABETISK)
Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button