TV-Nyt

Pia

- Ny dokumentar om Dansk Folkepartis tidligere leder Pia Kjærsgaard

Ny dokumentar tegner et personligt portræt af Dansk Folkepartis tidligere leder Pia Kjærsgaard. TV 2 dokumentaren er blevet til over 18 dramatiske måneder, hvor dokumentarens instruktør Katrine Kjær har hende. Hun har fået lov til at følge Pia helt tæt hjemme i privaten, hos frisøren, på Santorini, på Christiansborg, til landsmødet og i sommerhuset med veninden Dorthe Kollo.

Dokumentarprogrammet ‘Pia’ er produceret af Laud People med støtte fra Det Danske Filminstitut. Programmet har premiere på TV 2 PLAY og TV 2 søndag 16. januar 2022.

Dokumentaren går tæt på mennesket og politikeren Pia Kjærsgaard i 18 højspændte måneder, hvor uroen ulmer i Dansk Folkeparti, og hvor hendes personlige og politiske livsprojekt kommer ud i den hidtil største krise. Det sker på et tidspunkt, hvor Pia Kjærsgaard ikke længere selv sidder i ledelsen, og hvor den nye generation har taget over i partiet. Pia Kjærsgaard har selv bakket op om et begyndende generationsskifte, men spørgsmålet er, om hun kan eller vil slippe kontrollen?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Pia
Pia

Pia

Dokumentar
16 jan 2022 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
30 maj 2023 04:48
Discovery Science

How It’s Made Upright Pianos, Flags (15) Discovery Science

JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button