Viaplay

Når kalenderen siger 31. oktober er Paradise Hotel tilbage med alt dét, vi kender og elsker! Rikke Gøransson er tilbage i front, når hun sammen med Olivia Salo åbner porten op til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den magiske mexicanske Stillehavskyst. Fire gamle kendinge er allerede offentliggjort sammen med resten af startcast, men der er endnu flere kendte ansigter med i årets cast! Her er alle de 19 deltagere, der checker ind til et ophold med eksplosivt drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed.

Der er skruet op på max, når spillet på Paradise Hotel går i gang! Deltagerne i sæson 19 går all in – og fra første fest er der flirt og kys i luften. Men i vaskeægte Paradise Hotel-stil er det aldrig rigtigt til at vide, om følelserne er ægte eller spil for galleriet, for alle kneb gælder, når der skal kæmpes hele vejen til finalen og troskabstesten, hvor den ultimative Paradise Hotel-ære og de 500.000 er på spil.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Og der er flere kendte ansigter i årets cast: Nikolaj vandt sæson 17, men blev snydt for pengene af Anne K, der smed kuglen. Nu giver han den atter et skud for at ta’ titlen OG pengene – men er det en fordel eller en ulempe at ens kæreste, Anne P, også er på hotellet? Niels kender mange fra ’Familien fra Bryggen’, og nu kaster han sig for alvor ind i kampen om titlen og den halve million; om han er den nye, store taktiker på Paradise Hotel, får vi svar på inden længe!

Her er alle deltagere i sæson 19 af Paradise Hotel, som kan ses på Viaplay og TV3 fra 31. oktober: 

Trine – Instagram: trineppedersen

Sif – Instagram: siferiksen

Ulrikke – Instagram: ulrikkehundahl

Daniel – Instagram: dalleboi_

Line – Instagram: theshortmotherfucker

Martin – Instagram: martintintin1997

Jonas – Instagram: jones_bengtson

Niels – Instagram: nielslaigaard

Jasmin – Instagram: jasminsparvath

Nikolaj – Instagram: nikolajhvidman

Malthe – Instagram: ehtlam_

Startcast: 

Emilio – Instagram: emilio_ma

Lucas – Instagram: lucas_bucardi

Vivi – Instagram: vivibaach

Rosa – Instagram: rosa_hatting

Anne – Instagram: anneplejdrupp

Sarah – Instagram: saradohn

Sille – Instagram: sillenimholm

Patrick – Instagram: patrick_holsoe

– Vi forsøgte noget nyt og tog en chance med Paradise, og vi dummede os – vi har i hvert fald måtte erkende, at det ikke har levet op til forventningerne hos vores seere og dermed heller ikke hos os selv. Der er mange ting, man kan ændre på, men helt tydeligt ikke et format som Paradise Hotel – dér skal seerne bede om, at det forbliver, som de kender det. Vi er glade og stolte over at Paradise Hotel nu er tilbage på Viaplay og TV3!, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay.

Seerne på Viaplay og TV3 kan glæde sig til store personligheder i et big bang af twists, fest, flirt, kys, følelser og parceremonier, der aldrig forløber som forventet; for gæsterne i sæson 19 er fulde af overraskelser! Alle kneb gælder, når jagten på en stol sætter ind på Paradise Hotel – og dem skal der for alvor kæmpes om, for en stol er lig med overlevelse.

– Vi er enormt heldige og taknemmelige for, at vi har så dedikeret en seer- og fanbase, som har været gode til at dele feedback med os undervejs. Vi har lyttet til det hele, og vi glæder os til at byde Rikke velkommen tilbage og ikke mindst at invitere seerne indenfor på Paradise Hotel med alt, hvad det indebærer af fest, flirt, intriger og kærlighed, siger Kenneth Kristensen.

Der er lagt op til eksplosivt drama, når deltagerne i sæson 19 går helhjertet ind i kampen for at nå hele vejen til finalen og troskabstesten, hvor den ultimative Paradise Hotel-ære og en halv million kroner er på spil.

Paradise Hotel har premiere den 31. oktober på Viaplay og TV3

Hvor kan man se Paradise Hotel 2023?

Du kan se Paradise Hotel 2023 på Viaplay fra 31. oktober 2023

Bestil Viaplay her Annonce

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button