Streamingnyt

PANIK

- Ny dansk YouTube serie

Ny dansk komedieserie har premiere 5. december på TV2 ØSTJYLLANDS YouTube-kanal. Seriens titel er Panik og den er forfattet af stand up-komiker Christian Fuhlendorff og instrueret af Morten Urup fra Wasabi. Han har tidligere stået bag serien GG Horsens med samme humor.

PANIK – det handler den om

PANIK handler om Mads (Victor Lander), der knokler for sin karriere i en stor supermarked butikskæde i København. Medarbejderens job drøm er at blive den bedste købmand i Danmark. Mads’ liv ændres dog brat, da hans kone Vicky (Ulla Vejby, kendt fra Sygeplejeskolen og Badehotellet) bliver gravid.

Parret skal stifte familie og være forældre til en baby. Mads har intet ønske om at blive far, men ønsker hellere at fokusere på karrieren. Oven i købet betyder familieforøgelsen med barn, at de skal flytte hjem til mor Vickys hjemstavn DK 8900 Randers i Jylland. Det bliver et trin ned af karrierestigen, da han starter i svigerfar Gerts (Kristian Halken fra Anja og Viktor) lokale købmandsbutik i det jyske og bliver kollega i brugsen med Niels (Casper Harding fra Spørg Casper) og Rikke (standup komiker Natasha Brock).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mads opdager dog hurtigt, at det ikke går stille for sig i det lille lokalsamfund, da hans onde svoger Conrad (Jonas Schmidt) forsøger at overtage butikken, mens Mads får gode råd fra Henning (Thomas Hartmann) hver dag på vej på arbejde.

PANIK - Official Trailer (ny dansk komedieserie)
PANIK - Official Trailer (ny dansk komedieserie)

PANIK

Serie | Dansk, Komedie
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button