StreamingnytTV-NytTV Streaming premierer

Onkel Rejes fede sommerferie

- premiere på Ramasjang og DRTV fra 25. juni

Alle børn i Danmark kan godt glæde sig til på fredag, hvor Ramasjangs helt egen Onkel Reje vender tilbage. Det gør han i den nye programserie ’Onkel Rejes fede sommerferie’.

’Onkel Rejes fede sommerferie’ kommer i 12 afsnit i alt og har premiere på Ramasjang og DRTV fra fredag den 25. juni.

I Onkel Rejes fede sommerferie træder vi ind i Onkel Rejes verden, hvor vi møder alle de velkendte og elskelige Onkel Reje-karakterer i Mormors kolonihaveforening. Da Onkel Reje, Brille og Krølle kommer til at tisse på en graviditetstest, og Onkel Rejes test er positiv, ændrer hele sommerferien sig for dem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Bedst som de havde travlt med at lave ingenting denne sommer, skal de nu forberede sig på, at Onkel Rejes mave vokser, plus alle de følelser og gøremål, der følger med en graviditet. Men hvordan mon naboerne Didrik og Skiderik reagerer på den glædelig nyhed? Og hvad siger formanden for Foreningen for Danske Børnehadere, som vil afholde årets generalforsamling hos dem?

Onkel Reje er i denne fiktionsserie tilbage i topform og med topmave med sin vanlige charme, galskab og tryllekunster, hvor alt kan ske. Her kan man både blive bortført af rumvæsener, få besøg af en ninja og en mand kan blive gravid.

Onkel Reje hylder børnefantasien

’Onkel Rejes fede sommerferie’ er en programserie med et musikalsk univers og en opbyggelig fortælling, der over 12 afsnit spiller på både komiktraditioner og klassiske eventyr. Onkel Reje kan være både skør, fræk og repræsentant for den humor, som børnene i Ramasjangs målgruppe dyrker, elsker og forstår. Med Onkel Reje er ønsket at hylde børns fantasi, deres humor og store legelyst i et underholdende univers, hvor kun fantasien sætter grænser.

– Som mennesker, og især som børn, er vi meget optaget og fascinerede af, hvor vi kommer fra. I ’Onkel Rejes fede sommerferie’ oplever vi graviditeten igennem Onkel Reje og hans unikke og skæve fiktionsunivers. Her afviger vi bevidst fra det normale og tillader, at alt kan ske. Det kan forhåbentlig give anledning til en god børnesnak om alt fra graviditet og søskende, til tilværelsen og kroppen. Jeg håber derfor meget, at børn hen over sommeren vil se serien sammen med deres forældre, fortæller redaktøren for Ramasjang, Niels Lindberg.

25 jun 2021
DR TV

Onkel Rejes fede sommerferie DR TV STREAM HER
Børne-TV

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button