Apple TV+

Omnivore

Dokumentar
19 jul 2024
Apple TV+


Omnivore er titlen på en ny Apple TV+ dokumentar, der er skabt og fortalt af René Redzepi, den anerkendte kok og medejer af det verdensberømte restaurant Noma.

Sådan beskriver Apple programserien:

“Omnivore” tager seerne med på en indlevende rejse ind i madens verden, hvor de udforsker den dybe skønhed og de komplekse detaljer i den menneskelige oplevelse gennem de nøgleingredienser, der forbinder os alle.

Hver episode af “Omnivore” fejrer dyrkning, transformation og forbrug af otte af verdens mest essentielle ingredienser, herunder bananer, chili, kaffe, majs, svinekød, ris, salt og tun, og afslører, hvordan de fungerer som hjørnestenene i den globale kulturelle arv.

Redzepi og den Emmy-vindende executive producer Matt Goulding (“Anthony Bourdain: Explore Parts Unknown”) guider publikum på en jordomspændende odyssey, hvor de afslører de komplekse historier bag de ingredienser, der har formet samfund, kulturer, overbevisninger og menneskehedens historie. Serien tager seerne med til destinationer rundt om i verden, herunder Danmark, Serbien, Thailand, Spanien, Japan, Djibouti, Peru, Sydkorea, Frankrig, Colombia, Indien, Bali, Rwanda og Mexico, samt steder i hele USA.

I hver episode tilbyder Redzepi og forskellige seriedeltagere en intim udforskning af kulinariske traditioner, hvor de fremviser lokale bestræbelser på at ære, bevare og beskytte jordens gaver.

Hvor kan man se Omnivore?

Du kan se Omnivore på Apple TV+ fra 19. juli 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Apple presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button