Streamingnyt

Ombord

Reality
5 apr 2023 20:40
Ombord TV 2 Echo trailer

’Ombord’ er titlen på en helt ny, danskudviklet realityserie i ti afsnit, der er et af de første tilbud på det nye TV 2 Echo. ‘Ombord’ har premiere onsdag 5. april 2023 på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.

30 dage tæt sammen på en lille båd i havet ud for Filippinerne. Det er udgangspunktet for de otte unge, der deltager i programserien ‘Ombord’. Og ud over nye venner, store oplevelser og eventyr er der en masse på spil for deltagerne på det personlige plan. Alle drømmer de om, at rejsen måske kan ændre deres vej ud i livet. Med ombord på båden har de nemlig alle et dilemma udformet som spørgsmål, der kaster skygger over deres hverdag derhjemme, f.eks. angst, kropsopfattelse, forventningspres mm. I 30 dage sejler de ud i det ukendte og deler deres spørgsmål med hinanden. Alle drømmer om at gå i land med et svar, der kan give dem bedre fodfæste i livet.

Det gælder for eksempel for Emma på 24 år, der er en af deltagerne. Hun fortæller:

– Jeg har haft en tendens til at overleve, og det kunne jeg godt tænke mig at sætte en stopper for nu … så jeg i stedet for bare kan få lov til at leve, siger hun.

Hun er den første til at dele sit spørgsmål med de andre på båden. Emma kæmper med at blive tryg i sin nye krop efter et stort vægttab på 75 kilo. Hun drømmer om, at turen på båden kan give hende en styrke og selvtillid, som hun kan tage med tilbage til Danmark.

I løbet af hele rejsen er det også de unge, som skal lære at sejle med alt, hvad det indebærer af at sætte sejl og styre, uanset om det er roligt vejr eller høj sø. I det hele taget skal de få hverdagens praktiske gøremål til at fungere ombord på båden.

Et bud på relevant public service til de 20-30-årige

‘Ombord’ er et af de første programmer på TV 2s nye kanal, TV 2 Echo, der skal tilbyde relevant public-service indhold til 20-30-årige.

– Vi håber, at ‘Ombord’ både kan inspirere og sætte gang i vigtige samtaler. For de medvirkende bærer på nogle kæmpestore spørgsmål, som mange af os kan genkende. På båden rykker de – både fysisk og følelsesmæssigt – helt tæt sammen, og det sætter fart i de medvirkendes tanker, deres personlige udvikling og bringer dem tættere på nogle afgørende beslutninger, siger TV 2s indholdschef, Dorthe Thirstrup. Hun fortsætter:

– Det, at de otte unge deler deres inderste tanker med nye mennesker og tør være sårbare, kan gøre dem stærkere og sætte deres eget liv i perspektiv. Samtidig kan det forhåbentligt også inspirere andre til at gøre det samme. Vi vil gerne åbne verden for vores seere og gøre dem klogere på sig selv. ‘Ombord’ er primært skabt til unge, og det er et godt eksempel på den type indhold, vi gerne vil have mere af på TV 2 Echo, siger Dorthe Thirstrup.

Ombord på TV 2 Echo medvirkende

antonios karantininis 8 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Antonios (udtales Adonis)

Alder: 25 år

Han kommer fra København Ø. Af græsk afstamning. Dyrker capoeira, parkour, klatring, kampsport, filosofi, spiller klaver, har speedbåd- og jetski-licens og drømmer om at blive bevægelses- og livscoach. Han læser sociologi, men er det den slagne vej i den boglige verden, han skal bruge sit liv på?

emma davidsen 9 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Emma

Alder: 23 år

Fra Sønderborg, men bor nu i København N. Arbejder på et plejehjem, hos en bager og er barnepige – men drømmer om at læse psykologi. Kæmper med at finde sig til rette i sin krop efter et stort vægttab.

josephine celina heilmann 7 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Josephine

Alder: 28 år

Fra Roskilde. Drift- og planlægningskoordinator. Har i september 2022 sagt sit job op og solgt sin lejlighed. Lider af angstproblemer, der præger hendes liv på en dårlig måde. Hun vil gerne lære at leve med sin angst, så den ikke begrænser hende.

kalle blixt boe pedersen 10 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Kalle

Alder: 22 år

Fra Hobro, men er lige flyttet til København N. Arbejder i en smykkebutik og drømmer om at blive designer. Har svært ved at acceptere sin homoseksualitet.

marie thrane 7 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Marie

Alder: 23 år

Bor på Frederiksberg. Læser erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. Sætter spørgsmålstegn ved de materielle ting, der fylder meget i hendes liv. Og hvorfor vil fyrene kun gå i seng med hende – men ikke være kærester med hende?

victor rud 6 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Victor

Alder: 26 år

Tømrer fra Hvidovre. Er vild med jagt og fiskeri. Single. Han bakser med, hvilken vej han skal gå i forhold til job og hverdag.

mathies hvid johansen 6 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Mathies

Alder: 30 år

Kaptajn på Orbit. Har sejlet en masse. Han er single og siger selv, at ingen damer kan holde ham fra at rejse. Voksenlivet truer, og han er i tvivl om, hvordan han kan bevare eventyret i sit liv.

kraen villads larsen 9 foto peter dalby madsen
Foto: Peter Dalby Madsen / TV 2

Kræn

Alder: 30 år

Fra Solrød Strand. Førstestyrmand på Orbit. Helt fra barndommen har han været venner med Mathies. Er uddannet tømrer, men er ikke sikker på, at det er det, han skal resten af livet. Drømmer om selv at blive kaptajn.

Hvor kan man se Ombord?

Du kan se Ombord på TV 2 Play fra 5. april 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button