StreamingnytTV Streaming premierer

Katla

- Netflix har sat premieredato på sci-fi fra prisvindende islandske instruktør

Netflix har annonceret premieredatoen på Katla – en serie af den prisvindende islandske instruktør Baltasar Kormákur. Det smukke islandske landskab kommer til at danne rammen for Netflix Original-seriens otte afsnit.

Da den subglaciale vulkan på Island, Katla, har været i udbrud i et helt år, er Gríma stadig på udkig efter sin søster, der forsvandt den dag, udbruddet startede. I takt med at håbet om at finde søsteren – eller hendes krop – langsomt falmer, begynder befolkningen i de omkringliggende områder at få besøg af uventede gæster. Der gemmer sig muligvis noget under gletsjeren, som ingen nogensinde kunne have forudset.

– Det er en spændende udfordring at indlede denne rejse på Katla sammen med Netflix, og vi er beærede over at være det første islandske produktionshold, der producerer en serie for Netflix. Katla er et unikt og ambitiøst sci-fi-projekt, som gennem de sidste par år er blevet udviklet i samarbejde med mit selskab, RVK Studios. Vi er meget begejstrede for, at Netflix nu har fået øjnene op for projektet, siger Baltasar Kormákur

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tesha Crawford, Director Netflix Originals Northern Europe siger:

– Island har dannet ramme om mange film og serier gennem årene. Vi er begejstrede for at kunne lade de storslåede omgivelser indgå i historien, der på så mange måder fanger de islandske temaer. At arbejde sammen med et så anerkendt talent som Baltasar Kormákur gør projektet helt perfekt for os. Vi kan ikke vente med at se historien blive bragt til live og dele den med vores seere verden over.

Ud over Baltasar Kormákur, er forfatteren Sigurjón Kjartansson også med på holdet bag skabelsen af Katla. Seriens i alt otte afsnit er skrevet af Sigurjón Kjartansson, Lilja Sigurðardóttir samt Davíð Már Stefánsson og er  produceret af RVK Studios.

Katla | Officiel trailer | Netflix
Katla | Officiel trailer | Netflix
17 jun 2021
Netflix

Katla Netflix STREAM HER
Scifi Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button