TV-Nyt

Min skjulte smerte

- ny dokumentarserie på TV 2 fra 28/9

Udadtil ligner de succeser, men bag kulissen bærer de en smerte, vi andre ikke kan se. Ni danskere fortæller i denne dokumentarserie åbent om deres indre kampe. De mener, det er vigtigt, vi taler højt om vores mentale sundhed. Der er tre afsnit i alt.

Steffen Jensen er mangeårig krigskorrespondent, men bag skærmen har han i en årrække kæmpet med alvorlige PTSD-symptomer. Det fortæller han om i dokumentarserien ’Min skjulte smerte’.

Le Gammeltoft var svimmel, havde ondt i maven og kunne ikke fokusere. Først da en ven hev hende til side, fik hun gjort noget ved sin stressdiagnose.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lau Højen kender vi som forsanger i det succesfulde band Carpark North. Hvad vi ikke kan se er, at han bag kulissen har oplevet flere angstanfald. Det fortæller han om i ‘Min skjulte smerte’.

Lisbet Dahl beskriver sin oplevelse med stress som en computer, hvor alle ledningerne var trukket ud og blandet sammen i en stor, rodet bunke. Hun mener, vi skal være langt bedre til at tale om stress.

Skulle der være noget galt med mig, mentalt? Come on! Det var forretningsmanden Martin Junkers svar, da en kollega spurgte om det, han kæmpede med, måske var angst. Siden er han blevet klogere.

Fra 30 serveringer på en aften til ikke at kunne hælde yoghurt op til sig selv. Det var Michelin-kokken Jesper Krabbes virkelighed, da han blev ramt af stress og efterfølgende angst og depression.

Anne Kirstine Riemann taler syv sprog og lever i dag af sine investeringer. Hvad man ikke kan se på den succesfulde forretningskvinde er, at både hun og hendes tre sønner lever med en autisme-diagnose.

Som professionel danser stod Claudia Rex ofte på dansegulvet i bedste sendetid. Hvad seerne ikke kunne se, var de tvangshandlinger, hun udførte som konsekvens af OCD.

Jesper Skibby har i mange år fortalt åbent og ærligt om sine mentale udfordringer. Men for første gang fortæller han og datteren Elizabeth om de diagnoser, hun for nyligt har fået.

28 sep 2022 20:50
TV 2 TV 2 Play

Min skjulte smerte TV 2 TV 2 Play STREAM HER
Reportage

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
5 okt 2022 20:50
TV 2

Min skjulte smerte TV 2

6 okt 2022 23:40
TV 2

Min skjulte smerte TV 2

19 okt 2022 20:50
TV 2

Min skjulte smerte TV 2

20 okt 2022 23:20
TV 2

Min skjulte smerte TV 2

Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button