MacGyver – sæson 4

Den populære action- og adventureserie MacGyver er tilbage med en dugfrisk sæson 4, der først blev stoppet pga Covid-19, men nu er Xee klar til at servere den nyeste sæson fra USA.

Genindspilningen af den klassiske serie har været en succes i tre sæsoner og nu er sæson 4 endelig klar. Macgyver er et dramatisk action-eventyr, som følger Angus “Mac” MacGyver, stifteren af “Department of External Services” (DXS), en hemmelig organisation inden for den amerikanske regering.

Her udnytter han sit ekstraordinære talent for ukonventionelle problemløsninger og videnskab til at redde liv. Udover MacGyver, består DXS-teamet af den tidligere CIA-agent Jack Dalton, den tidligere feltagent Patricia Thornton, og den uforudsigelig hacker Riley Davis.

Macgyver er atter sprængfyldt med opfindsomhed, spænding og drama. I den nye sæson møder vi igen Angus MacGyver, spillet af Lucas Till. I første asfsnit er den tidligere MI6-agent, Russ Taylor, i gang med at rekruttere tidligere Phoenix Foundation-medlemmer som Mac, Riley, Bozer, Matty og Desi. De skal nemlig finde og destruere et biologisk våben, som en mystisk organisation har planlagt at bruge til et ødelæggende angreb på en amerikansk storby

21 sep 2020 21:00
Xee Xee

MacGyver – sæson 4 Xee YouSee TV & Film
Action Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button