Streamingnyt

Lighttyear

Disney+ har premiere på Disney/Pixar animationsfilmen Lightyear den 3. august.  Filmen havde premiere i biograferne 16. juni.

Sci-fi-action eventyret fortæller historien om Buzz Lightyear – helten, som var inspiration til legetøjsfiguren – og om hvordan han blev den legendariske Space Ranger, som fik millioner af fans i alle generationer.

Buzz Lightyear begiver sig ud på et intergalaktisk eventyr med en gruppe ambitiøse rekrutter og hans robotkat, Sox. Efter de alle er havnet på en fjendtlig planet 4 millioner lysår fra Jorden, forsøger Buzz desperat at finde en vej hjem gennem tid og rum.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Men en endnu større trussel dukker op og truer missionen, det er den onde Zurg, der ankommer med en hær af hensynsløse robotter. Buzz og hans venner står nu over for deres største udfordring nogensinde.

Instruktør og Pixar-animator Angus MacLane, der har vundet en Annie Award, og som var medinstruktør på “Find Dory”, er ankermand på “Lightyear”. Galyn Susman (kortfilmen “Toy Story – Fanget i fortiden”) er producer.

Læs en anmeldelse af filmen på DR her

Lightyear | Officiel trailer | Dansk tale
Lightyear | Officiel trailer | Dansk tale

Lighttyear

Film | Animation
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button