TV-Nyt

Leth og Pilgaard indtager Danmark

- TV 2 Fri Roadtrip fra 18. august

Hans Pilgaard og Jørgen Leth er sammen igen, denne gang i Danmark, hvor Hans Pilgaard har inviteret Jørgen på et fælles ‘road trip’ gennem fædrelandet. Igennem 6 programmer skal de to rundt i landet, blandt andet forbi Randers Regnskov. God mad og en Magnum is skal der også til naturligvis.

Leth og Pilgaard indtager Danmark – I første program

Hans Pilgaard, der er rejseguide og chauffør, skal hente sin gamle ven Jørgen Leth på hotellet i København, hvorefter de skal afsted til Jylland.

Leth og Pilgaard indtager Danmark TV 2 Fri Autocamper
Foto: BytheBuch / TV 2

Hvad siger Jørgen til at de skal køre, og måske bo, i camperen? Og hvad siger Jørgen til, at turens første stop hedder Randers? Der er mange ting på spil for Hans, der også skal køre en Camper for første gang i sit liv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Leth og Pilgaard indtager Danmark – Program 2

Leth og Pilgaard indtager Danmark TV 2 Fri program 2På deres ‘road trip’ rundt i Danmark skal Hans Pilgaard og Jørgen Leth i dag til Thy – en egn, der er kendt for det populære surferparadis ‘Cold Hawaii’. Det er da også det vindomsuste Vesterhav, der har fået Hans til at lægge vejen forbi her, men den kuldskære Jørgen deler ikke helt Hans’ begejstring for vestkystens voldsomme natur. Det hjælper dog på humøret, da Hans disker op med hjertemuslinger og champagne på campingbordet i strandkanten.

Leth og Pilgaard indtager Danmark
Leth og Pilgaard indtager Danmark
18 aug 2021 21:20
TV 2 Fri TV 2 Play

Leth og Pilgaard indtager Danmark TV 2 Fri TV 2 Play Stream her
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button