Streamingnyt

Last Light

- Matthew Fox (Lost) er med i ny Viaplay originalserie

Hvad ville der ske, hvis alt verdens olie pludselig var i fare? Det får vi svaret på i Viaplays nye originalserie ’Last Light’, hvor Matthew Fox gør comeback efter sin store tv-rolle i ’Lost’. Derudover har den svenske stjerne Felix Sandman en af de bærende roller. ’Last Light’ har premiere på Viaplay i 2022.

Last Night – det handler den om

Da verdens førende oliekemiker Andy Yeats (Matthew Fox) bliver kaldt til Mellemøsten for at undersøge et problem med nationens oliereserver, er han uvidende om, at han flyver ind i, hvad der vil vise sig at blive en total verdenskatastrofe. Hvad der i første omgang ser ud til at være en lille fejl i olie, udvikler sig hurtigt til et kæmpe problem, og han indser, at verden står overfor en omfattende oliekrise. Som følge heraf er ikke kun verdensøkonomien ved at kollapse, men adgangen til vitale fornødenheder som elektricitet, energi, transport, mad og medicin forsvinder brat.

Mens Andy kæmper for at finde årsagen, står hans familie overfor deres egne store udfordringer. Strandet i Mellemøsten og adskilt fra sin familie, er han tvunget til at bruge alle midler til at løse mysteriet bag angrebet og finde en vej hjem igen. Den svenske kunstner og skuespiller Felix Sandman spiller Ashly Wiles, en af de miljøaktivister, der er involveret i angrebet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udover Felix Sandman (Greatest of All) og Matthew Fow (Lost) ses Joanne Froggatt (Downtown Abbey, Liar), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Alyth Ross, Taylor Fay (Judge Rinder), Victor Alli (Belfast), Amber Rose Revah (The Punisher), Hakeem Jomah (Rashash) og Abdulaziz Gharbawi i fremtrædende roller.

– Det føles rigtig fedt og stort at være en del af denne produktion. Min første engelsktalende rolle, som føles utrolig sjov, og jeg er så spændt, siger Felix Sandman.

– ’Last Light’ viser, hvor afhængig vores verden er af naturens ressourcer, og hvor skrøbeligt det er, hvis sådan noget skulle ske. Serien er baseret på en unik historie, der blander kendte skuespillere og nye stjerneskud. ’Last Light’ er en meget flot tilføjelse til vores internationale Viaplay-originaler, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos Nordic Entertainment Group (NENT Group).

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button