TV-Nyt
6 aug 2024 20:00
TV 2 TV 2 Play


Vil det lykkes at finde kærligheden, mens kameraerne ruller i kornmarkerne? Seks landmænd og -kvinder tager chancen og leder efter den eneste ene i en ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ med Lene Beier som vært. Den nye sæson har premiere 6. august.

I årets sæson er det tre kvinder og tre mænd der leder efter en, de kan dele fremtiden med på landet. Og iblandt de tre mænd, er en velkendt landmand, som den faste seer af programmet vil kunne genkende.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nemlig Svend, der var med i syvende sæson.

Aldersmæssigt spænder landmændene fra 21 til 53 år, og alle har de det tilfælles, at de har en stor kærlighed for naturen, livet på landet – og søger en at dele livet med.

Bianca og Serena leder begge efter en mand, der vil stifte familie. Det samme leder Jacob, Jonas og Svend efter i en kvinde, og Helle leder efter en livspartner.

Lene Beier tager i første episode ud for at besøge tre af dem, Helle, Jacob og Bianca, og hun har breve med til dem, hvor især Bianca bliver blæst bagover af antallet. Bianca og Jacob udvælger fem bejlere, de skal på speeddate med.

Landmand søger Kærlighed 2024 – Landmænd

Bianca, 21 år

Landman Søger Kærlighed 2024 Bianca
Bianca er moden af sin alder. Og det samme søger hun i sin fremtidige kæreste. Foto: Blu.

Bianca håber, at ’Landmand søger kærlighed’ kan åbne hendes øjne for andre typer, end dem hun normalt falder for – og det må meget gerne være en vaskeægte landbrugsgut.

Til dagligt arbejder hun med malkekøer og er ansvarlig for kalvene. Hun bor i Sydjylland og elsker livet på landet med alt, hvad det indebærer. Det samme skal hendes kommende partner.

Bianca elsker livet tæt på natur og landbruget, og så værdsætter hun roen og tiden, hun har med dyrene.

I fremtiden drømmer hun om sit eget landbrug, hvor hun kan bo, forhåbentligt med sin fremtidige kæreste.

Bianca er meget social og har en god omgangskreds. Hun er desuden udadvendt og underholdende, og så elsker hun spontanitet.

Hun har også en følsom og omsorgsfuld side, som særligt bliver dyrket i hendes arbejde med dyrene.

Når tiden ikke går med kalvene, er Bianca aktiv på Tiktok. Her laver hun videoer om livet som landmand til hendes mere end 73.000 følgere.

Kærligheden

Bianca har allerede oplevet meget og er moden af sin alder. Hun søger en partner, der er ligeså. Hendes kommende kæreste må gerne være ældre, hvis det betyder, at vedkommende er klar til den store kærlighed.

– Jeg kan tilbyde en meget loyal og sød pige. Og en pige der har meget kærlighed at give af, siger hun.

For Bianca føler sig klar til den eneste ene, og en der på sigt vil være med til at starte en familie.

Jacob, 26 år

Landmand søger Kærlighed 2024 Jacob
Jacob drømmer om det forhold hans forældre har: Hvor man er et team. Foto: Blu.

Han bor på en lille gård i nærheden af Holbæk, som han har købt af sine bedsteforældre. Derfor er det et sted, der betyder meget for ham.

Jacob arbejder med planteavl og elsker livet på landet med sin familie og venner tæt på.

Han nyder at være ude og elsker naturen, og så er han vild med at være en del af et lille samfund, hvor alle kender og hjælper hinanden.

Han har mange gode venner, og når han ikke passer sine egne marker, hjælper han til hos sin forældre, der bor ti kilometer væk.

I fritiden kan han godt lide at rode med traktorer og tage til traktortræk med vennerne.

Jacob er følsom og har let til smil. Og når han føler sig tryg og åbner op, kommer hans humor og personlighed virkelig frem.

Kærligheden

Han har ikke så meget datingerfaring, fordi han er genert. Det vil sige, at det kan tage noget tid, før han tør åbne op. Men han vil gerne møde en kvinde udenom datingapps, da det bliver for overfladisk for ham.

Han drømmer om dét, hans forældre har. De har været sammen i mange år og er et team. Han søger en at opleve ting med – og på sigt en at stifte familie med.

– Jeg kan tilbyde en sød pige en masse nærvær, kærlighed og tosomhed. Vi skal da ud og opleve en masse ting. Jeg savner tosomheden, det er helt sikkert.

Helle 53 år

Landmand søger Kærlighed 2024 Helle
Helle søger en kæreste, der vil de samme ting som hende i livet, og en partner, hvor de kan udvikle sig både sammen og hver for sig. Foto: Blu.

Livet på landet giver Helle en ro, som hun elsker, og mulighed for at have sine heste tæt på, som hun bruger i sit arbejde som terapeut.

Hun bor på en lille gård lidt uden for Ringsted. Helle har tre store børn og Olivia på 19 år bor hjemme.

Hun har store ambitioner og drømme for landstedet og ønsker på sigt at kunne gøre det til et sted, hvor folk kommer på retreat med deres heste og får behandlinger.

Hun har været gift og var sammen med sin eks i 18 år. Derefter har hun været i et forhold og er nu single på andet år.

Helle er meget udadvendt og smilende og er altid klar til at hjælpe hendes nærmeste.

Hendes gode veninder ses hun ofte med eller tager ud og danser med, og så er hun en del af et netværk indenfor den spirituelle verden, som hun bruger meget tid på.

Helles job er også hendes fritidsinteresse, fordi hun elsker sit fag. Hestene på gården er også noget, hun bruger meget tid på.

Kærligheden

Helle har fundet kærligheden flere gange, men den kærlighed hun søger nu skal være med en, der ønsker mange af de samme ting som hende i livet.

– Jeg kan både være meget seriøs og dyb, men jeg elsker også at skraldgrine. Jeg søger en kærlighed, der er dyb og gensidig. En hvor vi kan udvikle os sammen og hver for sig, hvor vi kan danse, opleve og vokse sammen som mennesker, siger Helle.

Svend, 45 år

Landmand søger Kærlighed 2024 Svend
Svend er nu med i programmet igen. Og denne gang håber han på, at finde hende, han skal være sammen med resten af livet. Foto: Blu.

Svend er indbegrebet af vestjysk beskedenhed.

Han bor i Vestjylland på en gård med 150 køer samt planteavl. Og måske virker Svend bekendt?

Han var nemlig med i programmet i 2020 i sæson 7.

Her fandt han Maryna, som han var sammen med i halvandet år. Nu er Svend med igen i jagten på hans forhåbentligt sidste kæreste.

Og der er da også sket meget siden sidst. For Svend er en landmand, der følger med tiden, så stalden er transformeret og robotterne har overtaget, hvilket betyder mere fritid i kalenderen.

Når Svend ikke arbejder, nyder han at se sine venner eller at være hjemme og hygge.

Svend er ikke et gå-i-byen-menneske, hvilket gør det sværere at møde en potentiel kæreste.

Han er måske den lidt stille type og kan godt lide at se gamle danske film og tage til arrangementer, der handler om landbrug eller til dyrskue. Derudover nyder han at se musicals og koncerter.

Svend taler gerne, men når talen falder på ham selv, har han tendens til at blive genert og lidt ironisk. Men selv synes han, at han er helt okay til at tale om sine følelser.

Kærligheden

Svends fremtidige partner må gerne have børn i forvejen, men hun må også gerne ville have flere børn, for Svend vil gerne have børn. Udseende er underordnet for ham.

– Som person er jeg rigtig glad hver dag – der er næsten altid smil på. Det er det indre, der tæller, men et sødt smil smitter jo. Det jeg kan tilbyde, er livet på landet, nyt hus, en glad, åben og meget omsorgsfuld person, siger Svend.

Jonas, 32 år

Landmand søger Kærlighed 2024 Jonas
Jonas søger en jordnær kvinde, der er klar på at slå sig ned og stifte familie. Foto: Blu.

Han er landmand med stort L – for han elsker livet på landet og det at være en del af et lille samfund.

Jonas bor på en gård i det nordjyske og blev selvstændig griselandmand i 2020. I dag driver han en svineavlsvirksomhed med tre ansatte og har lige købt nabogården.

Her har han også sine forældre og søster tæt på, og så har han en stor vennekreds.

I fritiden kan han godt lide at spille badminton og tager del i meget foreningsarbejde, fordi han interesserer sig for, hvad der sker indenfor landbruget.

Jonas kan godt være lidt genert. Han har ikke de store armbevægelser, men er altid høflig mod dem han møder, og mener også selv, at han har god humor.

Samtidig med at Jonas har skulle starte en virksomhed, har han ikke haft tid eller mulighed for at finde en partner at dele hverdagen med. Men det er hans allerstørste ønske.

Kærligheden

Han søger hende, han kan blive gammel med. For Jonas har alt andet, han gerne vil have i sit liv, men når han ser vennerne suse afsted på familiefronten, kan han mærke, at han søger det samme.

– For mig er det det indre ved en pige, der betyder noget. Jeg kan godt lide en, der er naturlig. En der godt kan tåle at blive beskidt, men som også kan tage en flot kjole på, siger Jonas.

Han søger en kvinde, der er nede på jorden, og en der på sigt vil være mor til deres fremtidige børn.

Serena, 28 år

Landmand søger Kærlighed 2024 Serena
Serena har aldrig haft en kæreste men søger den mand, hun på sigt kan få børn med i et fælles liv på landet. Foto: Blu.

Hun bor i en lejlighed på en nedlagt gård i Nordborg på Als. Serena nyder naturen og de landlige omgivelser omkring hende, hun får der.

Hun følte først, at hun fandt sin plads, da hun startede på landbrugsskole, hvor hun underviser i dag. For hun elsker at give sin kærlighed for landbruget og dyrene videre til unge mennesker.

Og arbejdet giver et boost til selvtilliden. For det er noget, hun er god til.

Serena har mange gode veninder, som hun elsker at forkæle, og det betyder meget for hende at være noget for dem, der er tæt på hende.

Hun er følsom og går op i, at alle omkring hende har det godt. Hun er positiv og meget omsorgsfuld.

Familie er meget vigtigt for hende, og selv drømmer hun inderligt om at starte en rigtig kernefamilie.

Kærligheden

Serena har aldrig haft en kæreste. Hver gang hun er blevet glad for en mand, har han fundet en anden, så hun har lidt svært ved at åbne op nu, da hun er bange for at blive svigtet.

Hun drømmer om en mand, børn og et fælles liv på landet. Hun er klar til at stifte familie, og mangler bare den rette mand for at hendes drømme kan gå i opfyldelse.

– Jeg er nok lidt en håbløs romantiker, men ikke på den måde, at det skal være sukkersødt. Jeg leder efter en mand, der er rolig, nede på jorden, positiv af sind, og så skal han bare være et godt menneske.

Hvor kan man se Landmand søger Kærlighed 2024?

Du kan se Landmand søger Kærlighed 2024 på TV 2 Play fra 6. august 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button