SkyShowtime

Landman

Serie | Drama | 2025–
IMDB
20 nov 2024
SkyShowtime


SkyShowtime har annonceret, at den længe ventede nye, originale dramaserie Landman med Oscar-vinder Billy Bob Thornton i hovedrollen får premiere onsdag den 20. november eksklusivt på SkyShowtime. Serien lanceres med to afsnit, og de følgende afsnit i første sæson, der består af 10 afsnit, kan ses ugentligt på onsdage. Landman, der er skabt af Oscar-nominerede Taylor Sheridan er produceret af MTV Entertainment Studios, 101 Studios og Sheridans Bosque Ranch Productions.

Landman – det handler den om

Landman foregår i de legendariske boomtowns i det vestlige Texas og er en moderne fortælling om jagten på rigdom i en verden af olieplatforme. Serien, der er baseret på den bemærkelsesværdige podcast-serie “Boomtown” i 11 dele, er en upstairs/downstairs-historie om borebisser og nye milliardærer, der skaber et boom så stort, at det ændrer vores klima, vores økonomi og vores geopolitik.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ud over Thornton ses i andre hovedroller Ali Larter (The Last Victim), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia) og Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans). Jon Hamm (Mad Men) har en tilbagevendende gæsterolle, ligesom Andy Garcia (Expendables franchise) og Michael Peña (End of Watch) også fungerer som gæstestjerner.

Hvor kan man se Landman?

Du kan se Landman på SkyShowtime fra 20. november 2024

Prøv SkyShowtime fra 49,- / måned

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button