TV 2 Play

Korpset – gjort af det rette stof – 2023 sæsonen

- Premiere onsdag 6. september på TV 2 Play

Korpset – gjort af det rette stof er tilbage hos TV 2 med sin sjette sæson. Programmet er i denne sæson flyttet til TV 2 Echo, men kan naturligvis også ses på TV 2 Play, hvor programmet har sæsonpremiere onsdag 6. september, mens du skal vente til onsdag 13. september på TV 2 Echo. TV 2 hovedkanalen begynder at vise det fra søndag 5. november.
Hvem kan klare de ekstreme fysiske og mentale prøvelser? Hvem kan gå hele vejen, når 14 unge aspiranter bliver samlet i et område ved Vesterhavet til otte benhårde døgn i ‘Korpset’?

Korpset 2023 instruktør læge
Erik B. Jørgensen (Instruktør Erik), Rune Viborg (Instruktør Viborg), Rune Danielsen (Instruktør Rune) og Thomas Rathsack (Instruktør Rat). Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

14 unge danskere, der er særligt udvalgte, går ind i en verden med uvished, kontroltab og lidelse i den nye sæson af ‘Korpset’. De skal klare otte ekstreme døgn, som aspiranter i et forløb sammensat af fire forhenværende elitesoldater. Instruktørerne er de tre tidligere jægersoldater Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen samt den tidligere frømand Rune Viborg.

Hårdere prøvelser end forventet

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gennem kurset skal de 14 aspiranter præstere på et minimum af mad og søvn, når de dag efter dag bliver testet i øvelser, der har til formål at presse deres fysiske og mentale styrke til det yderste. Allerede på den første dag må de første aspiranter erkende, at de fysisk bliver udsat for hårdere prøvelser end forventet, og gruppen af håbefulde aspiranter bliver reduceret én efter én. De få, der klarer sig igennem de otte døgn og står tilbage til sidst, får et håndtryk af instruktørerne og anerkendelsen af at være ‘gjort af det rette stof’.

Korpset 2023 deltagere

Korpset 2023 deltagere
Fotos: Lars E. Andreasen/TV 2

Nr. 1: Ida Vibe Breinholt, 20 år

Ida er fra Lyngby og professionel danser og koreograf. Hun startede til dans som toårig, og dansen har været hendes store passion hele livet. Hun optræder i forestillinger, har været danser på Tessas tour og vundet diverse dansekonkurrencer.

Nr. 2: Casper Steinfath, 29 år

Casper er født i Californien af en dansk mor og amerikansk far, men familien slog sig ned i Klitmøller. Casper er professionel Stand Up Paddle-atlet og seksdobbelt verdensmester. Han var den første til at padle over Skagerrak på SUP-board – en tur på 148 km. Casper bor fortsat i Klitmøller med sin hustru. De er netop blevet forældre til deres første barn.

Nr. 3: Patricia Thyberg, 24 år

Patricia er iværksætter og er i gang med at bygge sit community ‘Sportshjerte’. Herunder har hun et management for kvindelige atleter samt en podcast, hvor hun interviewer kvindelige sportsudøvere. Patricia er opvokset i Aarhus og bor i dag i København.

Nr. 4: Aske Bang, 35 år

Aske er uddannet instruktør fra filmskolen. Han arbejder både som instruktør og skuespiller og har blandt andet instrueret og spillet hovedrollen i serien ‘Cold Hawaii’. Derudover spiller han med i ‘Badehotellet’. I 2016 var hans film ‘Silent Nights’ Oscar-nomineret til ‘Bedste Kortfilm’. Aske er opvokset og bor fortsat på Nørrebro i København.

Nr. 5: Sofia Kanamat, 25 år

Sofia er født og opvokset på Nørrebro med israelske forældre. Sofia læser til bygningskonstruktør og er på landsholdet i karate, hvor hun har blandt andet har vundet junior-EM som 14-årig. Desuden underviser Sofia et LGBT-hold i boksning.

Nr. 6: Moumen ”Momo” Machlah, 26 år

Momo er professionel parkouratlet og statskundskabsstuderende på Aarhus Universitet. Han er opvokset i Gellerupparken i Aarhus med syriske forældre og bor i dag i Åbyhøj. Momo har 207.000 følgere på TikTok og holder blandt andet foredrag om, hvordan man håndterer frygt.

Nr. 7: Sæpor Kristinsson, 31 år,

Sæpor er født på Island og har fem søstre. Da han var syv år, flyttede familien fra Island til Lolland. Tidligere var Sæpor regnskabsassistent hos ISS, men i 2021 vandt han ‘Den store bagedyst’, og nu lever han af sociale medier. Han bor i Vanløse med sin kæreste og har en datter på 10 år fra et tidligere forhold.

Nr. 8: Bobby Atiedu, 31 år

Bobby er professionel danser og model. Som teenager lykkedes det ham at få et etårigt scholarship på et flow dance academy, og han har siden levet af at danse og undervise. Bobby er født og opvokset på Nørrebro med afrikanske forældre.

Nr. 9: Ulrikke Evensen, 28 år

Ulrikke bor i Brønshøj sammen med sin mor. Hun bor stadig hjemme, så hun har bedre råd til at leve af sin store passion: OCR-løb (forhindringsbaneløb). Hun er den hurtigste trail-løber i Danmark og har vundet Danmarksmesterskabet tre gange i long trail (64 km). På verdensplan er hun blandt de 10 bedste kvindelige OCR-atleter.

Nr. 10: Mathilde Beuschau, 23 år

Mathilde er selvstændig og arbejder som kostvejleder og onlinecoach med cirka 65.000 følgere på Instagram. Som barn var Mathilde og hendes familie medvirkende i TV 2s populære tv-serie ‘Årgang 0’. Mathilde er fra Valby og bor i København.

Nr. 11: Alexander Clausen, 25 år

Alexander er influencer med knap 600.000 følgere på TikTok. Her deler han ud af sig selv og underholder med alt fra dans, hverdagsscener, træning samt sjov og ballade. Alexander er opvokset og bor i Odense.

Nr. 12: Ukaleq Slettemark, 21 år

Ukaleq er et kæmpe talent inden for skiskydning. I 2019 vandt hun guld ved Junior VM, og i 2022 repræsenterede hun Danmark til vinter-OL i Beijing. Ukaleq er opvokset i Nuuk i Grønland og bor i dag i Norge med sin familie, hvor hun kan praktisere sin sport og samtidig gå på idrætsgymnasium.

Nr. 13: Patrick Simiglai, 30 år

Patrick er opvokset i Køge, hvor han i sine ungdomsår har været misbruger af stoffer og alkohol. For fire år siden valgte han at vende sit liv. I dag er han mentor og foredragsholder, og han bruger en stor del af sin tid på velgørende formål.

Nr. 14: Frederikke Pedersen, 27 år

Frederikke er uddannet psykolog. Hun har sin egen praksis, hvor hun primært hjælper klienter, der lider af spiseforstyrrelser. Desuden underviser Frederikke i crossfit og har selv dyrket det på eliteplan siden 2018. Hun er opvokset i Tørring og bor i dag i Aarhus.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button