TV-NytViaplay

Den dedikerede og kompromisløse Jesper Koch regerer og kokkerer på det overdådige og toptunede Alsik Hotel, hvor hverdagen er fyldt med sjove påfund, hårdt arbejde og gode grin.

Efter fem år med fart på har Alsik Hotel etableret sig som et af Danmarks mest luksuriøse hoteller. Men det har ikke fået Jesper Koch eller hans dedikerede medarbejdere til at sætte bremsen i, da de fortsat har susende travlt og tårnhøje ambitioner for hotellet.

På Michelin-restauranten Syttende kæmper Jesper, Peter og deres professionelle kokketeam for kontinuerligt at skubbe til standarderne inden for finere madlavning. Med fokus på lokale råvarer, stor smag og smukke anretninger skaber de gastronomiske oplevelser i verdensklasse. Med blik for detaljer og fokus på eksklusivitet åbner restaurant Syttende i år op for en helt særlig kaviar-dinner. hvor de 17 serveringer er toppet med kaviar.

Det er ikke kun i køkkenerne, at medarbejderne gør sig umage. Joy og Anne arbejder hårdt for skabe spektakulære events og uforglemmelige aftner på spillested Sergenten, der i år har det største arrangement til dato.

I denne sæson møder vi også en række nye passionerede medarbejdere på Alsik. Det er blandt andet spamanager Jenni, der planlægger det første yoga-retreat, sales manageren Steven, der altid har et salgstrick i ærmet, junior souschef Viktorija og overtjener Nadja på Syttende.

Det er her i 2024 femte sæson vi tager på toppen og ser på hvad året bød på af begivenheder på Alsik. 2024 Sæsonen af Koch’en på toppen starter 16. april.

Hvor kan man se Koch’en på toppen – Sæson 5?

Du kan se Koch’en på toppen – Sæson 5 på Viaplay fra 16. april 2024

Bestil Viaplay her Annonce

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button