TV-Nyt

Knæk Cancer Live 2021

- Andrea Elisabeth Rudolph, Natasja Crone og Louise Wolff er værter

‘Knæk Cancer’ ugen på TV 2 kulminerer som sædvanligt med et stort liveshow på TV 2, der løber over skærmen lørdag den 30. oktober på TV 2.

Det lå allerede fast at Natasja Crone og Louise Wolff skulle være værter, men nu har TV 2 annonceret at Andrea Elisabeth Rudolph også bliver en del af værtsholdet.

Andrea Elisabeth Rudolph har selv haft kræften helt inde på livet. Tidligere i år fik hun konstateret brystkræft, men efter kemo og fjernelse af det ene bryst er hun nu kræftfri og hun glæder sig til at være med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– For mig er det vigtigt at være en del af Knæk Cancer, fordi jeg føler, jeg kan være med til at gøre en forskel. Det er simpelthen så vigtigt, at der fortsat bliver skabt opmærksomhed om sygdommen, så flere kan opdage i tide, at de har fået kræft – hvilket potentielt kan være med til at redde liv, siger Andrea Elisabeth Rudolph til TV 2.

Siden Knæk Cancer begyndte i 2012 har 354 projekter fået penge fra indsamlingerne, herunder forskningsprojekter. Der er med støtte fra Knæk Cancer oprettet 11 nationale forskningscentre, som har fokus på immunterapi, stråleterapi, senfølger, lungekræft og børnekræft.

Mads Langer, Andreas Odbjerg Medina og Silas Bjerregaard står for musikken, mens kendte danskere tager imod de mange opkald fra gavmilde danskere.

30 okt 2021 19:45
TV 2 TV 2 Play

Knæk Cancer Live 2021 TV 2 TV 2 Play STREAM NU HER
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

C More særtilbud

  • C More til 29/kr. måned i 6 måneder
  • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt du ikke selv opsiger det.
  • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Bestil her reklame-link

Back to top button