TV-Nyt

Jaget Vildt 2022

- starter 29. september på Kanal 5 / Discovery+

29. september vender Warner Bros. Discovery-programmet ”Jaget Vildt – kendte på flugt” tilbage for tredje gang. Otte kendte danskere skal igen forsøge at flygte fra et hold af garvede efterforskere i 10 hæsblæsende døgn.

Jaget Vildt 2022 – de deltager

Tv-værterne Anders Breinholt og Jacob Riising, youtuber Rasmus Brohave og komiker Martin Johannes Lassen, tv-personlighed og influencer Mascha Vang og ægtefællen Troels Krohn-Dehli og den tidligere tophåndboldspiller Rikke Hørlykke og tv-personlighed Lisbeth Østergaard.

Det er de otte kendte danskere, der i op til ti døgn er på flugt fra et hold af garvede efterforskere. De medvirkende kendisser har fået lov til at planlægge første døgn på flugt, men herefter er det op til deres egen intuition og snarrådighed at være et skridt foran de erfarne efterforskere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Og det er ikke hvem som helst, de skal forsøge at flygte fra. Holdet består af rutinerede specialister fra politi og efterretningstjeneste, der har adgang til gængse efterforskningsmetoder og værktøjer i jagten på de fire kendte par.

Det er således den ultimative omgang ”politi og røvere”, som de kendte bevæger sig ud i.

– Det er nu tredje gang, at vi sender en flok kendte danskere på flugt. Formatet er blevet rigtig populært blandt vores seere, fordi de dels ser kendte danskere på blive testet i uvante rammer, og dels får et realistisk, men underholdende indblik i politiets arbejde. Det virkelighedsnære indblik i, hvordan professionelle efterforskere arbejder, når de jagter kriminelle er med til at øge presset maksimalt, når politi- og efterretningsfolkene ånder de kendte i nakken, siger Programdirektør hos Warner Bros. Discovery Nordic, Pil Gundelach Brandstrup.

Reglerne er som altid, at de kendte danskere kun må overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor den vandflyver de skal flygte med letter fra.

Du kan følge med i tredje sæson af ’Jaget Vildt – Kendte på flugt’ fra d. 29. september på discovery+ og Kanal 5.

29 sep 2022 20:00
*Kanal 5 Discovery+

Jaget Vildt 2022 Kanal 5 discovery+ STREAM HER
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Warner Bros Discovery presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button