Prime Video

Jack Ryan – Sæson 4

Serie | Action | 2018–
8.0 IMDB
30 jun 2023
Prime Video

Stream her på Prime Video
Ugentligt frem til 14. juli 2023

Jack Ryan Trailer |  Sidste Sæson | Prime Video Danmark

Det er nu annonceret, at Tom Clancy’s Jack Ryan vender tilbage med endnu en actionfyldt sæson. Den fjerde og sidste sæson af Prime Videos definerende serie med John Krasinski i hovedrollen får premiere den 30. juni med to afsnit hver fredag frem til seriefinalen den 14. juli. Den fjerde sæson lanceres kun seks måneder efter den medrivende tredje sæson. Sæsonen på seks afsnit vil kunne streames eksklusivt på Prime Video i mere end 240 lande og territorier verden over. Fans og nysgerrige sjæle kan allerede nu se de første tre sæsoner af Tom Clancy’s Jack Ryan på Prime Video.

I den fjerde og sidste sæson af Tom Clancy’s Jack Ryan er titelfiguren på sin hidtil farligste mission: han står over for en fjende, både ude og hjemme. Som ny vicedirektør for CIA får Jack Ryan til opgave at afdække intern korruption, og i den forbindelse opdager han en række mistænkelige hemmelige operationer, der kan afsløre landets sårbarhed. Mens Jack og hans hold undersøger, hvor omfattende korruptionen er, opdager han noget langt værre: et samarbejde mellem et narkokartel og en terrororganisation, der udfordrer vores hovedpersons tro på det system, han altid har kæmpet for at beskytte.

I serien medvirker John Krasinski som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November og Betty Gabriel som CIA’s fungerende direktør, Elizabeth Wright, mens Abbie Cornish vender tilbage som Cathy Mueller. Med i denne sæson er Michael Peña som Domingo Chavez og Louis Ozawa som Chao Fah.

Hvor kan man se Jack Ryan – Sæson 4?

Du kan se Jack Ryan – Sæson 4 på Prime Video fra 30. juni 2023

Prøv Prime Video gratis i 30 dage her

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button