TV-Nyt

Ja for Fanø – Sæson 5

Jeanett og Johnny er tilbage på TV 2 Fri og TV 2 Play fra 5. oktober med en ny sæson af Ja for Fanø.

Vi er nået til sæson 5 af programserien, hvor du får 6 nye afsnit.

Du kan blandt andet få svar på hvorfor Jeanett dækker op med tallerkner på fliserne foran Realen? Og hvordan det projekt ender , når Johnny samtidig er på vej med Chrysleren fuld af laks?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fanø og Realen er så småt ved at vågne efter en lang nedlukning, og det skal selvfølgelig fejres. Jeanett forkæler sine elskede frivillige med en helt ny opvaskemaskine og en hyggetur på bølgen blå.

Ja for Fanø – program 2

Pinsen står for døren, og Jeanett står med et næsten tomt galleri. Det går selvfølgelig ikke. Hendes mission er at presse Johnny til at levere malerier helt uden, at han opdager det. Heldigvis har Johnny planer om at prøve et helt nyt format, så er spørgsmålet, om han bliver færdig, inden pinsen bringer masser af mennesker til Fanø. Samtidig forsøger Jeanett at få styr på endnu et byggeprojekt.

Ja for Fanø – program 3

Kransen stryger til tops over tilbygningen til Musebo, og Jeanett ruller den røde løber ud. Det er blevet tid til den helt store rejsegildefest. Men inden Jeanetts 100 kærlighedsgæster kan slå sig løs i selskab med DJ, foodtruck og en velassorteret bar, så skal haven gøres hyggelig. Der skal også lige styr på Johnny, som kører med sine helt egne deadlines for malerilevering. Og midt i det hele får Jeanett en særlig leverance med stor betydning for Walk of Fame Fanø.

Ja for Fanø – Sæson 5
Ja for Fanø – Sæson 5
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button