TV-Nyt

Ingemann og kongerækken

- starter 5. januar på TV 2

Peter Ingemann er tilbage med en ny programserie på TV 2 her fra starten 2022. Programmet hedder Ingemann og kongerækken. Der er 6 episoder i alt.

Hvad har middelalderen til fælles med tv-serien ‘Game of Thrones’? Hvem stod bag det sagnomspundne kongemord i Finderup Lade? Og hvordan kan én konges elskovssyge ende med, at hele Danmark går bankerot? Dét og meget mere får vi svar på i ‘Ingemann og Kongerækken’.

Her kommer den populære tv-vært helt tæt på de dramatiske begivenheder og på den utrolige fortælling om det danske monarki, der er et af verdens ældste, og som strækker sig over mere end 1000 år af vores fælles historie.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I første program om kongerækken skal vi møde de otte konger, som regerer Danmark frem til 1076. Vi befinder os omtrent halvvejs i vikingetiden. En tid præget af barbariske vikingetogter, men det er også her, at kristendommen gør sit indtog i Danmark. I landet hersker hundredvis af høvdinge, men i midten af 900-tallet er høvdingen Gorm blevet så stærk, at han kan tvinge de andre til at pege på ham som deres overhoved.

Ingemann og kongerækken

Underholdning
5 jan 2022 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
29 maj 2023 01:00
TV 2

Ingemann og kongerækken Vært: Peter Ingemann. TV 2

JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button