TV Streaming premierer

Ida tager ansvar

Viaplays nye norske dramaserie ‘Ida tager ansvar’ er en mørk ungdomsserie baseret på forfatter Kjersti Halvorsens kritikerroste debutroman med samme titel. Elli Rhiannon Müller Osborne (Psychobitch, Utøya 22. juli) spiller hovedrollen som Ida.

‘Ida tager ansvar’ skildrer den unge og ænstelige psykologistuderende Ida, som er besat af katastrofetanker. Mest af alt frygter hun terror. Da hun møder Incel-fyren Axel, bliver hun overbevist om, at han er en fremtidig skoleskyder, og at det er hendes opgave at forhindre en katastrofe.

Arthur Hakalahti (Skam, Tre nødder til Askepot), Mohammed Aden Ali (P3-serien 17) og Sofie Tjelta Sydness (Delete me) medvirker også i den nye dramaserie.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle episoder af ‘Ida tager ansvar’ kommer på Viaplay søndag 30. januar.

Ida tager ansvar – mere om handlingen

Ida er lige ankommet til Oslo for at læse psykologi på universitetet efter at have droppet sit litteraturstudie i Trondheim. Ida er dog angst for det meste. At stå af ved det forkerte stoppested, miljøændringer og tredje verdenskrig, men hendes største frygt er terror, særligt tanken om at blive offer for et tilfældigt terrorangreb. Med tiden beslutter Ida sig for at bekæmpe sin frygt, men mødet med enspænderen Aksel, der har en tvivlsom interesse for våben, får hende på afveje. Hun er sikker på, han planlægger et skoleskyderi og ser sig nødsaget til at redde sine medstuderende.

Ida tager ansvar | Official Trailer | A Viaplay Original
Ida tager ansvar | Official Trailer | A Viaplay Original

Ida tager ansvar

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button