Prime Video

Hell of a Date

- mere nordisk indhold på vej

Prime Video har givet grønt lys til den nye svenske actionserie Hell of a Date (arbejdstitel). Serien er instrueret af den danske Milad Avaz og har Erik “Jerka” Johansson (Länge leve Bonusfamiljen), Hanna Alström (Kingsman: The Golden Circle), Adam Pålsson (Innan vi dör), Alba August (Unga Astrid), Valter Skarsgård (Beck) og Nina Zanjani (Älska mig) i hovedrollerne, og produktionen er nu begyndt i Stockholm.

Hell of a Date er en spændende, actionfyldt serie, som udspiller sig midt i Sveriges medie- og politiske verden. Sabotage på energiforsyningen, efterfulgt af mystiske strømafbrydelser, efterlader Sverige med en ildevarslende vinter. Enkemanden Arthur (Erik Johansson) bliver modvilligt rekrutteret til at hjælpe sin kollega, stjernejournalisten Cristina (Nina Zanjani), der tør sætte spørgsmålstegn ved den mainstream mediedækning. Med politiet og andre magtfulde instanser lige i hælene bliver Arthur Cristinas partner-in-crime på sin vildeste og farligste dag nogensinde. Det eneste problem er, at Arthur har en date med Mille (Hanna Alström). Og for ikke at vække mistanke, skal daten fortsætte som planlagt. Serien er en gribende, sjov og kærlig historie, der i sin kerne har noget vigtigt at fortælle: hvordan vi mennesker omfavner forandringer.

Serien er produceret af Drive Studios (en del af Nordisk Film) og skrevet af Milad Avaz, Jacob Katz Hansen og Anna Neye. Maj-Britt Landin er executive producer og Christian Potalivo er producer. Flere detaljer og det fulde ensemble af skuespillere vil blive præsenteret senere. Hell of a date (arbejdstitel) udkommer eksklusivt på Prime Video i 2024 og bliver på 4 episoder af ca. 40 minutter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hell of a Date

Serie | Action
Prime Video


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Back to top button