Disney+

Haunted Mansion

- Klar på Disney+ fra 4. oktober

Disney+ melder at filmen Haunted Mansion er klar på tjenesten og hos digitale forhandlere fra 4. oktober. Filmen havde dansk biografpremiere 10. august.

Haunted Mansion er instrueret af Justin Simien og har en stjernespækket rollebesætning med blandt andre LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon og Dan Levy samt Jamie Lee Curtis og Jared Leto som The Hatbox Ghost.

Inspireret af det klassiske spøgelseshus i en forlystelsespark, fortæller Haunted Mansion historien om Gabbie (Rosario Dawson), en enlig mor, der opdager, at det hjem, hun deler med sin søn, er hjemsøgt af irriterende spøgelser. I håb om at genoprette roen i hjemmet rekrutterer Gabbie en broget flok af såkaldte spirituelle eksperter til at hjælpe med at befri huset for de overnaturlige besættere. Haunted Mansion er en berigende blanding af action, eventyr og komedie med et stjernespækket cast, der omfatter LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis og Jared Leto. Filmen er skrevet af Katie Dippold og instrueret af Justin Simien. Filmens producere er Dan Lin og Jonathan Eirich, mens Nick Reynolds og Tom Peitzman fungerer som executive producere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Haunted Mansion | Official Trailer
Haunted Mansion | Official Trailer

Haunted Mansion

Film | Drama, Komedie | 2023
6.2
Medvirkende (ALFABETISK)
Lakeith Stanfield, Owen Wilson, Rosario Dawson

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Disney+ presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button