Streamingnyt

Grænseløst Forelsket

- ny reportageserie om syv pars jagt på den store kærlighed i hele verden

I Warner Bros. Discoverys nye reportageserie “Grænseløst Forelsket” følger seerne syv pars jagt på den store kærlighed i hele verden. Kan den store forelskelse holde, når det bliver hverdag?

Se med på discovery+ d. 7. august (to afsnit) og Kanal 5 d. 23. august.

Hovedpersonerne i Warner Bros. Discoverys kommende programserie ’Grænseløs Forelsket” har alle forelsket sig på utraditionel vis. De medvirkende svæver alle på en lyserød sky, og de er bevis på, at man kan forelske sig, når man mindst venter det. Man følger de medvirkende helt tæt i deres op- og nedture. For selvom alle er smaskforelskede, er det helt store spørgsmål om forelskelsen og kærligheden kan holde til, at det bliver hverdag, og at sprog, kulturforskelle og geografisk afstand bliver en udfordring?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Der er ingen tvivl om, at danskerne helt generelt hungrer efter de gode og stærke kærlighedshistorier, som vi kan spejle os i. Med Grænseløst Forelsket vil vi gerne vise et meget autentisk format, hvor vi kommer tæt på en gruppe af danskere, der har fundet kærligheden uden for landets grænser, og på de særlige udfordringer de hver især må overkomme. Formatet er mere aktuelt end nogensinde pga. dels de digitale kommunikationsformer, dels den fysiske adskillelse, der har været så omsiggribende de seneste år, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Pil Gundelach Brandstrup.

I ”Grænseløst Forelsket” kommer seerne med i parrenes mest lykkelige øjeblikke, ligesom man er med helt tæt på, når det bliver rigtigt svært. I den nye reportageserie bliver seerne blandt andet introduceret til 37-årige radiovært Robin fra Hørsholm, der har mødt Charity fra Uganda på en ferie i Thailand. Efterfølgende har de kommunikeret online, og i ”Grænseløst Forelsket” tager han for første gang til Kampala i Uganda for at være sammen med hende. Det viser sig at være noget af en udfordring, når man som Robin er blind. Vi møder også den 22-årige ‘tiktokker’ Christina fra New Jersey, der har over en million følgere på det sociale medie, der rejser fra USA for at være sammen med den 23-årige Jakob i Holte. Han har den svære opgave foran sig at få hende overtalt til at flytte til Danmark.

Samtidig møder man 59-årige Berit, der har været nødsaget til at flytte til Sverige for at kunne bo sammen med sin ægtemand Josh. Udover de geografiske udfordringer møder parret en lang række fordomme – ikke kun fra omverdenen. For det er ikke alle, der er vilde med, at hun har fundet sig en yngre mand fra Nigeria – særligt sønnen Kevin er mistænksom over intentionerne.

Grænseløst Forelsket
Grænseløst Forelsket
7 aug 2022
Discovery+

Grænseløst Forelsket discovery+ STREAM HER
Reportage

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Warner Bros. Discovery Danmark presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button