TV-Nyt

Grænseløst Forelsket får en sæson mere

Grænseløst Forelsket får en sæson mere. I den næste sæson vil man kunne følge flere par fra sæson 1, samt nye par, der har det til fælles, at de søger kærligheden uden for Danmarks grænser.

Første sæson af ’Grænseløst Forelsket’ har været en kæmpe succes, melder Warner Bros Discovery i deres pressemeddelelse. Seerne har virkelig taget par som Robin & Charity, Poul Erik & Regina og Angela & Jason til sig og fulgt deres ærlige kamp for at få kærligheden til at fungere på tværs af landegrænser. Derfor er det kun naturligt, at den succesrige reportageserie bliver forlænget med en sæson 2, som vil blive sendt i løbet af foråret 2023.

Her vil man møde en række nye par, men seerne vil også kunne glæde sig til at følge Robin og Charity og deres liv som en helt ny familie. Om mindre end en måned bliver de nemlig forældre. Man vil også igen kunne følge med i Poul Erik og Reginas kamp for at komme til Danmark og ikke mindst deres kamp for at få Reginas børn til Tyskland, hvor hun har fået opholdstilladelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Angela og Jason er siden optagelserne til sæson 1 blevet gift, og vi kan derfor glæde os til at følge deres liv som nygifte i Florida, hvor Angelas svigermor nu også er flyttet ind i hjemmet.

– ’Grænseløst Forelsket’ har fået en fantastisk modtagelse af de danske seere, og det kan vi godt forstå, for programmet viser ægte kærlighedshistorier fra virkeligheden. Programmet giver indblik i rørende universelle fortællinger om hvor langt mennesker vil gå for at kæmpe for deres kærlighed, siger nordisk programdirektør hos Warner Bros. Discovery, Pil Gundelach Brandstrup, og tilføjer:

– Parrenes mod til at lukke os andre ind i deres forhold i medgang og modgang er enorm prisværdig og helt sikkert medvirkende til, at programmet har så godt fat i seerne. Vi er derfor enormt glade for at kunne offentliggøre, at vi forlænger ’Grænseløst Forelsket’ med en sæson mere til foråret.

Kilde: Warner Bros Discovery

Læs også


I samme kategori

Back to top button