Streamingnyt

Gennem Grand Canyon – Det vildeste eventyr

I Warner Bros. Discoverys nye adventure-satsning skal seks kendte danskere, heriblandt Lise Baastrup, Jesper Nøddesbo og Ibi Støving, på 16 dage river rafte 400 km gennem Grand Canyon på den majestætiske og farlige Coloradoflod.

Seks kendte danskere skal på deres livs eventyr. Deres grænser bliver testet som aldrig før, når de skal sejle gennem Grand Canyon ad Coloradofloden. Her bliver det ene øjebliks idyl afløst af brølende strømfald, hvor deltagerne skal holde godt fast for ikke at ryge i den rasende flod. I løbet af 16 dage skal de sejle 400 kilometer i barske, skiftende omgivelser og i total isolation fra omverdenen.

Deltagerne er skuespiller Lise Baastrup, tidligere håndbold-ikon Jesper Nøddesbo, skuespiller Andreas Jessen, tv-vært Ibi Støving, musiker Skinz og OL-guldvinder Anne-Marie Rindom.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Følg med på discovery+ og Kanal 5 den 1. september, hvor ‘Gennem Grand Canyon – det vildeste eventyr’ får premiere.

Ny adventure-satsning 

‘Gennem Grand Canyon’ kommer i kølvandet på store Warner Bros. Discovery adventure-succeser som ’Over Atlanten’, ’Overlev Ødemarken’ og ’Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’.

Alle programmer har det til fælles, at deltagerne både bliver udfordret fysisk og psykisk.

– Der hersker ingen tvivl om, at danskerne er glade for at tage på eventyr og lade sig inspirere til personlig udvikling. I “Gennem Grand Canyon” følger seerne ikke kun deltagernes fysiske rejse. Vi følger også deltagernes indre rejse, når de får testet deres grænser i de meget uvante rammer. Samtidig er programmet visuelt imponerende, og man kommer helt tæt på den mægtige natur i det majestætiske Grand Canyon og Coloradofloden, siger programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup, Warner Bros. Discovery Danmark.

Deltagerne er ledsaget af et hold eksperter blandt andet eventyreren Thor F. Jensen, som har til opgave at lede ekspeditionen.

Han har været med til at skræddersy ekspeditionen gennem Grand Canyon, som er helt særlig. Der er nemlig så massiv en interesse, at det langt fra er alle, som får adgang til at sejle ned langs Coloradofloden.

Gennem programmets otte afsnit bliver deltagerne testet fysisk og psykisk, og de bliver tvunget til at forholde sig til nuet, hvor den mægtige natur byder på udfordringer og farer.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Warner Bros Discovery

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button