Streamingnyt

Gangs of London – Sæson 2

Serie | Action, Drama | 2020–
8.1 IMDB
22 nov 2022
C More Play

Stream her på C More
Ugentligt frem til 20. december 2022

C MORE | Gangs of London 2

Den brutale og blodige magtkamp om herredømmet over London fortsætter, når den hårdtslående 2. sæson af actiondramaserien Gangs of London får premiere på C More den 22. november. Sæsonen består af 10 afsnit – du får 2 afsnit hver tirsdag. 1. sæson kan allerede ses på C More.

Gangs of London – Sæson 2 mere om handlingen

Et år efter blodsudgydelserne i 1. sæson og Sam Wallaces død har bykortet og selve sjælen i London forandret sig. De overlevende Wallace-familiemedlemmer er spredt, Dumani-familien er ødelagt og fremmedgjort og den tidligere undercover betjent, Elliot, er nu tvunget til at arbejde for investorerne.

For at genoprette ro og orden har investorerne samlet sig bag narkobaronen Asif Afridi, og sammen har de indført et nyt lederskab i London i skikkelse af den brutale bandeleder Koba. Hans vision for det kriminelle landskab er et diktatur, uden det gamle gangsterkodeks og hvor han har komplet kontrol over Londons narkohandel. Men monopolet kan ikke holde for evigt. Byens bander gør modstand – og spørgsmålet er, hvem der vil vinde slaget om Londons sjæl?

Skuespillere i Gangs of London – Sæson 2

I 2. sæson af Gangs of London bliver der gensyn med skuespillerne Ṣọpẹ́ Dìrísù, Paapa Essiedu, Lucian Msamati, Michelle Fairley, Orli Shuka, Pippa Bennett-Warner, Brian Vernel, Narges Rashidi, Asif Raza Mir og Valene Kane.

Nye på rollelisten er Waleed Zuaiter (Baghdad Central, The Spy) som Koba; den franske rapper Jasmine Armando, der debuterer i sin første tv-rolle som Saba; Fady El-Sayed (Baghdad Central, A Private War) som Faz; Salem Kali (Un Prophete, Dealer) som Basem og Aymen Hamdouchi (SAS: Red Notice, Criminal: UK) i rollen som Hakim.

Hvor kan man se Gangs of London – Sæson 2?

Du kan se Gangs of London – Sæson 2 på C More fra 22. november 2022
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button