Streamingnyt

Gambler

– hvornår er spil en afhængighed? På DRTV 11. september

P3 sætter hele næste uge spot på pengespil for blandt andet at undersøge, hvordan ludomani udvikler sig. I forbindelse med temaet får serien ’Gambler’ premiere på DRTV den 11. september.

For Marcus var spil og gambling få skridt fra at koste ham livet, Rasmus er selvstændig og for ham er spil et professionelt arbejde, mens det for Mickey er en hobby. Gennem seks afsnit taler de syv unge sammen og deler erfaringer, tanker og holdninger til spil, afhængighed, familie og relationer.

– Ambitionen med serien og temaet på tværs af P3 er, at vi sammen med de unge bliver klogere på, hvad pengespil er for en størrelse. Vi vil gerne se nærmere på, hvad det er for nogle mekanismer, der gør, at man spiller, og hvad det er, der sker, når man bliver afhængig. Vi har skabt temaet sammen med de unge, som har givet inputs til vinkler og tematikker, og derfor ved vi også, hvad det er, der optager dem, inden for spil og ludomani. Vi vil gerne prikke hul på et meget tabubelagt emne og samtidig inspirere til, at man tager snakken med hinanden, hvis man er på vej ud over kanten, siger Linda Etgar, chef for eksternt tv og tværgående på P3.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Se alle afsnit af ’Gambler’ fra søndag den 11. september på DRTV.

11 sep 2022
DR TV

Gambler DR TV STREAM HER
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button